28 yaşında ön lisans okunur mu?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan WundeBaa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 302
  • Etiketler Etiketler
    lisans

WundeBaa

Uzman
Yer
İstanbul/Bocholt
Merhaba, arkadaşlar yaşım 28 şu an 4 yıllık coğrafya bölümü okuyorum son sene ve kaydım donuk ne gitmeye ne bitirmeye hevesim isteğim kalmadı sözel bölümlerin durumu ortada maalesef. Bu seneki TYT/AYT için kayıt yaptım 2 yıllık bir sağlık bölümü okumak istiyorum tavsiyeniz var mıdır acaba? Hangi bölümde atamalar daha kolay olur? Bilgisi olan, mezun olanlardan tavsiye alabilirim.

Lisans bitirirsen ön lisanstan atanma durumu olmuyor sanki bunu araştır bence.

Okunur, neden okunmasın? Ancak şunun düşünülmesi gerekir. 28 yaşta okul okunacaksa son derece seçici olmalısın. Hayata ve bir işte çalışmaya daha fazla geç kalmamak adına gerçekten istediğin ve sonunda mesleğini icra edeceğin okulu okumalısın.

Teşekkür ederim güzel yorumun için.

Lisans bitirirsen ön lisanstan atanma durumu olmuyor sanki bunu araştır bence.

Evet lisans bölümümü bitirirsem ön lisans KPSS hakkımı kaybediyorum maalesef.

Paramedik, Anestezi, Radyoloji alımları yüksek olan bölümler. 28 yaşında okuma konusundaysa kendi ayaklarının üstünde duracaksan istersen 50 yaşına kadar oku. 2 sene birisinin eline bakacaksan ise tavsiye etmem.

Maddiyat açısından sorunum yok, tekrar 4 yıllık bi bölüme ne sabrım nede isteğim var, 2 yılda bitirip atanma işleriyle uğraşmak istiyorum ki sağlık bölümü cazip geldi.

Sağlık en kolay atanan bölümlerden biri. Tavsiye ederim.

40 yaşında dayı elektronik mühendisliği okumaya gelmişti sırf imza yetkisi alabilmek için 28 yaş çok genç hatta 35ler bile çok genç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…