Merhaba, arkadaşlar yaşım 28 şu an 4 yıllık coğrafya bölümü okuyorum son sene ve kaydım donuk ne gitmeye ne bitirmeye hevesim isteğim kalmadı sözel bölümlerin durumu ortada maalesef. Bu seneki TYT/AYT için kayıt yaptım 2 yıllık bir sağlık bölümü okumak istiyorum tavsiyeniz var mıdır acaba? Hangi bölümde atamalar daha kolay olur? Bilgisi olan, mezun olanlardan tavsiye alabilirim.
Paramedik, Anestezi, Radyoloji alımları yüksek olan bölümler. 28 yaşında okuma konusundaysa kendi ayaklarının üstünde duracaksan istersen 50 yaşına kadar oku. 2 sene birisinin eline bakacaksan ise tavsiye etmem.
Okunur, neden okunmasın? Ancak şunun düşünülmesi gerekir. 28 yaşta okul okunacaksa son derece seçici olmalısın. Hayata ve bir işte çalışmaya daha fazla geç kalmamak adına gerçekten istediğin ve sonunda mesleğini icra edeceğin okulu okumalısın.
Paramedik, Anestezi, Radyoloji alımları yüksek olan bölümler. 28 yaşında okuma konusundaysa kendi ayaklarının üstünde duracaksan istersen 50 yaşına kadar oku. 2 sene birisinin eline bakacaksan ise tavsiye etmem.
Maddiyat açısından sorunum yok, tekrar 4 yıllık bi bölüme ne sabrım nede isteğim var, 2 yılda bitirip atanma işleriyle uğraşmak istiyorum ki sağlık bölümü cazip geldi.