Sorun olmaz. 2K monitör alma ne olursa olsun. Bütçe varsa paneli iyi 4K al. Daha sonra kart değiştirmesi kolay.

Rica etsem attığım 4K monitöre bakar mısın IPS panel seçtim

Rica etsem attığım 4K monitöre bakar mısın IPS panel seçtim

Bu monitör iyiydi diye hatırlıyorum ama bence az daha ekleyip bunu alırsan çok daha iyi olur:

Dediğiniz doğru bunu düşünmemiştim hikayeli oyunları ayarlardan 2K da yaparak oynayıp film dizide 4K yapsam Hz farkı çok bir şey fark etmiyor 2K ile 4K arasında çok fark olduğu için genel herkes 4k yazmış 4080 Super alma şansım yok böyle yapsam sorun çıkar mı?
Alacağınız 4K'ların panel kalitesi de önemli. Çöp bir panele 4K diye para vereceğinize 2K ve iyi bir panel kullanan monitör tercih etmek daha mantıklı.

Monitör önerisi için gurmeyi etiketleme serime devam edeyim: @BerkayZ87

Alacağınız 4K'ların panel kalitesi de önemli. Çöp bir panele 4K diye para vereceğinize 2K ve iyi bir panel kullanan monitör tercih etmek daha mantıklı.

Monitör önerisi için gurmeyi etiketleme serime devam edeyim: @BerkayZ87
gurmeniz cevap verirse çok memnun kalırım o zaman 4k 144hz monitör arıyorum sayın @BerkayZ87 bütçem kısıtlı olabildiğince f/p lazım

Son düzenleme:
M28U kotu bir 4K monitor. Onu alacagima G274QPX veya VG27AQML1A alirim.

4K olarak MAG 274UPF veya M.27U alacak bütçen yoksa M28U almak yerine 2K olsun bizim olsun deyip VG27AQML1A veya G274QPX al.

Anladım hocam, 4K için bence bütçemi 4-5 k zorlamaya değer. Sitesine ve taksidine göre 2 modelden birini alacağım, yardımlarınız için teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
4080 - 4090 cıkılmadıgı sürece 4K'ya yatırımı kısa süreli görüyorum. 2K 240 hatta bütçeye göre 360Hz monitör tercih ederdim ben olsam.

Hocam doğru ama oyunları 2K'da film videoları falan 4K da izlesem nasıl olur 160Hz ile 240Hz arasında çok bir fark olacağını düşünmüyorum ama 2K ile 4K arasında çok fark var ondan dolayı 4K almak daha mantıklı gibi geldi yorumunu bekliyorum