Krmm

Üstün
Asıl monitörüm 4K 32 inç OLED. Bunun yanına sadece youtube/twitch platformlarında kullanmalık monitör alacağım. Önümde 2 seçenek var.

1.seçenek olarak 32 inçin yanına 24 inç alırsam sizce çok mu ufak kalır? Dikey kullanmayı düşünüyorum 2. monitörü.

2.seçenek olarak ise 27 inç 2K alsam bu sefer de fiyatı bir tık pahalı geliyor gözüme. Sadece youtube/twitch için çok fazla para vermek para israfı gibi geliyor. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim?

24 inç 1080p: https://www.akakce.com/monitor/en-u...1-ms-full-hd-ips-100-hz-fiyati,727570934.html

27 inç 2K: https://www.akakce.com/monitor/en-u...d-freesync-ips-oyuncu-u-fiyati,197368225.html

Son düzenleme:
Kontrast oranı berbat, sizi memnun etmez. Bütçeniz ne?
Hocam bütçe konusunda hiçbir sıkıntım yok fakat konu detayında da belirttiğim üzere sadece video izlemek için alacağım bir monitöre çok para harcamak istemiyorum mantıksız geliyor. Fakat bir yandan da acaba 24 inç çok mu küçük kalır diye endişeleniyorum. Ve tekrardan belirteyim , dikey olarak kullanacağım bu 2. monitörü.

Hocam bütçe konusunda hiçbir sıkıntım yok fakat konu detayında da belirttiğim üzere sadece video izlemek için alacağım bir monitöre çok para harcamak istemiyorum mantıksız geliyor. Fakat bir yandan da acaba 24 inç çok mu küçük kalır diye endişeleniyorum. Ve tekrardan belirteyim , dikey olarak kullanacağım bu 2. monitörü.
27 inç alabilirsiniz.

Renklerinin canlılığı nedeniyle video konusunda sizi memnun edecektir.

27 inç alabilirsiniz.

Renklerinin canlılığı nedeniyle video konusunda sizi memnun edecektir.

2 sorum olacaktı. 1.si 27 değil de 24 alma düşüncem vardı. Küçük kalacağından ötürü rahatsız mı eder diyorsunuz? 2. sorum ise bu attığınız monitör 27 inç fakat 1080p. Forumdan öğrendiğin kadarıyla 27 inç için 2K aşağısı pikselleri sayarsınız deniliyor. Böyle bir durum olacaksa paraya kıyıp 27 inç 2K kaliteli bir şey alayim.

2 sorum olacaktı. 1.si 27 değil de 24 alma düşüncem vardı. Küçük kalacağından ötürü rahatsız mı eder diyorsunuz? 2. sorum ise bu attığınız monitör 27 inç fakat 1080p. Forumdan öğrendiğin kadarıyla 27 inç için 2K aşağısı pikselleri sayarsınız deniliyor. Böyle bir durum olacaksa paraya kıyıp 27 inç 2K kaliteli bir şey alayim.
"27 inç için 2K aşağısı pikselleri sayarsınız deniliyor."

Hocam siz video izleyeceksiniz, ayrıca abartılan bir durum o. 30 inç 1080p monitör kullanıyorum, piksel saymalık bir durum yok. Önceki monitörüm 27 inç 1080p idi, onda da yoktu.

2 sorum olacaktı. 1.si 27 değil de 24 alma düşüncem vardı. Küçük kalacağından ötürü rahatsız mı eder diyorsunuz?
32 inç monitörün yanında cüce gibi kalır 24 hocam, bence 27 alın.

"27 inç için 2K aşağısı pikselleri sayarsınız deniliyor."

Hocam siz video izleyeceksiniz, ayrıca abartılan bir durum o. 30 inç 1080p monitör kullanıyorum, piksel saymalık bir durum yok. Önceki monitörüm 27 inç 1080p idi, onda da yoktu.

32 inç monitörün yanında cüce gibi kalır 24 hocam, bence 27 alın.
Teşekkür ediyorum efenim. 27 inçle devam edeyim ozaman. Bu arada 32 inç de alabilirim de gerek var mı sizce ? 1080p veya 2k.

Teşekkür ediyorum efenim. 27 inçle devam edeyim ozaman. Bu arada 32 inç de alabilirim de gerek var mı sizce ? 1080p veya 2k.
Video izleme için 1080p yeterli hocam.

32 inç monitör arıyorsanız bu var, bunun da renkleri canlı, ancak biraz pahalı, ancak 2K ve 32 inç, pivot özelliği de var.