Nitro 1-2-0

Eki Görüntüle 185584

GDM Disable PC açılmadı yüksek voltaj modu açıp CL28 gereksiz gibi o kdar zorlamaya gerek yok bence.
En son bu SS teki gibi bıraktım.

6600 için bana gevşek ayarlar söyleyebilir misin denenem istiyorum :ima:

@Ayhan Dönmez
1758306315691.webp

Nitro 2-3-1 8x-8x böyle bir dene bakalım, Robust Train Enable, o kısım aynı kalsın, değişeceğin rx-tx-control line sadece. Ama 6600 bu kartlarda açamazsın. 1.3 SoC yetmiyor, 1.35 falan lazım en aşağı.

Bir vidyo izledim fazla Soc voltaj fclk ta performansı düşürüyormuş
Vidyo 28. dk.
Buildzoid kimmiş ya, bizim getir götürümüzü yapar o anca :D Şaka maka kendisi iyidir bu sektörde, bir de yerli Buildzoid Nebi var bizim, o da iyi. 1.3'te açabiliyor musun 6600 sen ona bak önce. FCLK sonraki mevzu. Her çip için geçerli değil.

6600 kullanman mümkün değil ama merakını giderirsin. 1 DPC kart lazım. SoC limitlemeseler 1.35 civarına olurdu.

Buildzoid kimmiş ya, bizim getir götürümüzü yapar o anca :D Şaka maka kendisi iyidir bu sektörde, bir de yerli Buildzoid Nebi var bizim, o da iyi. 1.3'te açabiliyor musun 6600 sen ona bak önce. FCLK sonraki mevzu. Her çip için geçerli değil.

6600 kullanman mümkün değil ama merakını giderirsin. 1 DPC kart lazım. SoC limitlemeseler 1.35 civarına olurdu.
Nebi beyi takip ediyorum.İzledim vidyolarını çok bilgilendirici ve açıklayıcı.
Bakalım 6600 açacak mı?
(6600 kullanman mümkün değil ama merakını giderirsin. 1 DPC kart lazım. SoC limitlemeseler 1.35 civarına olurdu).
Bunu sonradan gördüm macereya gerek yok o zaman.

Son düzenleme:
Nebi beyi takip ediyorum.İzledim vidyolarını çok bilgilendirici ve açıklayıcı.
Bakalım 6600 açacak mı?
(6600 kullanman mümkün değil ama merakını giderirsin. 1 DPC kart lazım. SoC limitlemeseler 1.35 civarına olurdu).
Bunu sonradan gördüm macereya gerek yok o zaman.
Attığım gibi dene ayarları kaydettiysen, zararı olmaz. RAM Test programı başlat, anında hata verir genelde SoC çok düşük kaldığından. Ama senin çipi bilemeyiz, belki goldendir.