Herhangi bir yazılımsal uyumsuzluk çıkar mı hocam? Samsung kullanıyorum.Huawei FreeBuds Pro 4 oneririm. 14.000 TL'ye kadar daha iyisi yok.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 3.000-5.000 TL
- Makaleler
- 23
Uygulamasini indirmen sart. Onun disinda sorun olmaz. Tus atamalari vs. Sorunsuz. Hem bir gun iOS'a gecersen kulakligi da daha verimli kullanabilirsin. Buds3 Pro'yu iOS'da senkronize bir sekilde kullanmazsin. Ek bilgi olmasi adina soyledim.Herhangi bir yazılımsal uyumsuzluk çıkar mı hocam? Samsung kullanıyorum.
Hocam en iyisi derken kastettiğiniz tam ne olarak. Total olarak mı?Huawei FreeBuds Pro 4 oneririm. 14.000 TL'ye kadar daha iyisi yok.
- Makaleler
- 23
Evet. Her anlamda en iyisi. Mesela ANC, Ses kalitesi olarak en iyisi. Basarili urun.Hocam en iyisi derken kastettiğiniz tam ne olarak. Total olarak mı?
Evet. Her anlamda en iyisi. Mesela ANC, ses kalitesi olarak en iyisi. Basarili ürün.
Nothing ear ile çok farkı yok gibi duruyor hocam. Ekstra 1.500 TL'ye değecek farklar var mı?
- Makaleler
- 23
Fark var. Huawei olan AirPods Pro 3 rakibi. Farka deger butce varsa. Herkes ses kalitesini ve ANC'sini ovuyor ben dahil.Nothing ear ile çok farkı yok gibi duruyor hocam. Ekstra 1.500 TL'ye değecek farklar var mı?
Fark var. Huawei olan AirPods Pro 3 rakibi. Farka deger bütçe varsa. Herkes ses kalitesini ve ANC'sini ovuyor ben dahil.
Hocam detaylı incelemesi var mı? Bulamadım ben profesyonel incelemesini RTINGS gibi.
- Makaleler
- 23
Burada var.Hocam detaylı incelemesi var mı? Bulamadım ben profesyonel incelemesini RTINGS gibi.
Sağ olun hocam bakayım.
@Simon, sipariş verdim hocam ama Samsung kullandığım için içimde Buds 3 Pro mu alsaydım diye bir bit yeniği var. Ne açıdan daha iyi FreeBuds?
Bir de Ai life uygulaması sadece apk olarak mı var?
Son düzenleme:
- Makaleler
- 23
Buds3 Pro'nun ses kalitesi pekte iyi degil. Tizlerini begenmeyenler var. Huawei'de sorun duymadim henuz. Ai Life uygulamasini bilmiyorum ama.Sağ olun hocam bakayım.
@Simon, sipariş verdim hocam ama Samsung kullandığım için içimde Buds 3 Pro mu alsaydım diye bir bit yeniği var. Ne açıdan daha iyi FreeBuds?
Bir de Ai life uygulaması sadece apk olarak mı var?
Yeni konular
-
-
-
Wraith Esports Firmasından alışveriş yapar mısınız?
- Telefonunu Çıkra
-
-
-
-