Bütçe
3.000-5.000 TL

Dosya Ekleri

• IMG_6660.webp
    IMG_6660.webp
    113,8 KB · Görüntüleme: 38
Son düzenleme:
@NYTMARE hocam Vodafone'dan TurkNet'e geçiş yaptım şimbi bir mesaj geldi turktet artık internetim ama gelen mesajda modem ve ONT cihazını geri istiyorlar 10 gün içinde kargoya vermem gerekmiş ben bu ONT cihazını nereden temin edebilirim ve ONT cihazının bağlantısını yaptılarya soket gibi bir şey var onu da söküp vermem gerekirmi.

@NYTMARE hocam Vodafone'dan TurkNet'e geçiş yaptım şimbi bir mesaj geldi turktet artık internetim ama gelen mesajda modem ve ONT cihazını geri istiyorlar 10 gün içinde kargoya vermem gerekmiş ben bu ONT cihazını nereden temin edebilirim ve ONT cihazının bağlantısını yaptılarya soket gibi bir şey var onu da söküp vermem gerekirmi.

Vodafone'un verdiği modem ve ONT'yi vereceksin TurkNet'in ONT'si ve modemini kullanacaksın ayrıca ONT almana gerek yok.

Vodafone'un verdiği modem ve ONT'yi vereceksin TurkNet'in ONT'si ve modemini kullanacaksın ayrıca ONT almana gerek yok.

TurkNet bana ONT ve modem vermedi kulanıcı adını değiş kulan dedi ara yüzden.

Ayrıca dün router aldıkya modeme ihtiyacım yok sadece ONT lazım bana.

Ayrıca dün router aldıkya modeme ihtiyacım yok sadece ONT lazım bana.

O zaman modemlerini ver sanırım TT altyapısından hizmet alıyorsun o yüzden cihaz vermemiş olabilirler ama bir sor bence benim bildiğim vermeleri gerekiyor.