ggbye
Başarılı
O zaman Xiaomi AX3000t al hocam OpenWrt kurup kullanırsın OpenWrt kurulumu çok basittir ben bugün bir arkadaşa uzaktan bağlanıp kurulumunu yaptım.
Bana da yardımcı olur musun?
O zaman Xiaomi AX3000t al hocam OpenWrt kurup kullanırsın OpenWrt kurulumu çok basittir ben bugün bir arkadaşa uzaktan bağlanıp kurulumunu yaptım.
Elbette.
Hemen spariş veriyorum.
Spariş verdim.
@NYTMARE ürün geldiğinde kutuyu açmadan size ulaşacağım daha akıcı stabil bir bağlantı istiyorum Valorant oynuyorum gecikmeler düşsün yeterli CAT 7 kablo kullanmaktayım.
@NYTMARE hocam Vodafone'dan TurkNet'e geçiş yaptım şimbi bir mesaj geldi turktet artık internetim ama gelen mesajda modem ve ONT cihazını geri istiyorlar 10 gün içinde kargoya vermem gerekmiş ben bu ONT cihazını nereden temin edebilirim ve ONT cihazının bağlantısını yaptılarya soket gibi bir şey var onu da söküp vermem gerekirmi.
Vodafone'un verdiği modem ve ONT'yi vereceksin TurkNet'in ONT'si ve modemini kullanacaksın ayrıca ONT almana gerek yok.
TurkNet bana ONT ve modem vermedi kulanıcı adını değiş kulan dedi ara yüzden.
TurkNet bana ONT ve modem vermedi kulanıcı adını değiş kulan dedi ara yüzden.
Ayrıca dün router aldıkya modeme ihtiyacım yok sadece ONT lazım bana.
O zaman modemlerini ver sanırım TT altyapısından hizmet alıyorsun o yüzden cihaz vermemiş olabilirler ama bir sor bence benim bildiğim vermeleri gerekiyor.
https://www.akakce.com/router/en-uc...-1ge-port-12v-adaptorlu-fiyati,391371410.html bu ürünü alırsam sorun çıkar mı direk soketi buna taksam WAN kablosunu buna taksam.