Bütçe
2000-3000 TL
Merhaba arkadaşlar,

Donanımdan ve uyumluluktan pek fazla anlamadığım için buradan öneri almak istedim. Aşağıda belirttiğim anakartım için 1TB SSD önerileriniz var mı? 2000-3000 TL bandında olursa çok sevinirim,
herkese şimdiden teşekkürler!

ASUS PRIME B365M-K Intel B365 Soket 8.-9. Nesil 1151 DDR4 2666MHz M.2 Anakart

Ben böyle bir SSD buldum ama uyumlu mu ya da iyi midir pek bilmiyorum.

Crucial P3 Plus 3D Nand CT1000P3PSSD8 PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakartında PCIe 4.0 desteği bulunmadığı için Crucial P3 Plus gibi bir SSD'den tam hız alamazsın. PCIe 3.0 sınırlarına takılırsın. O da pratikte aşağı yukarı 3.500-3.600 MB/sn elde ediyor.

Crucial P3 Plus pek de iyi bir SSD değil. Onun yerine WD Blue SN580 tercih etmek daha mantıklı olur.

Anakartında PCIe 4.0 desteği bulunmadığı için Crucial P3 Plus gibi bir SSD'den tam hız alamazsın. PCIe 3.0 sınırlarına takılırsın. O da pratikte aşağı yukarı 3.500-3.600 MB/sn elde ediyor.

Crucial P3 Plus pek de iyi bir SSD değil. Onun yerine WD Blue SN580 tercih etmek daha mantıklı olur.
Öneriniz için çok teşekkür ederim,

WDS100T3B0E​

bu SSD'den bahsediyorsunuz dimi?

Evet, tam olarak o. Link de vereyim:

Bu SSD ile de aşağı yukarı 3500-3.600 MB/sn hız alırsınız ancak P3 Plus'a göre daha performanslı, aynı zamanda kağıt üstünde daha uzun ömürlü. bir disk.

Evet, tam olarak o. Link de vereyim:

Bu SSD ile de aşağı yukarı 3500-3.600 MB/sn hız alırsınız ancak P3 Plus'a göre daha performanslı, aynı zamanda kağıt üstünde daha uzun ömürlü. bir disk.
Çok teşekkür ederim, bu SSD'yi kesinlikle listeme ekliyorum, gün sonu eğer farklı öneriler olmazsa alıyorum.

Çok teşekkür ederim, bu SSD'yi kesinlikle listeme ekliyorum, gün sonu eğer farklı öneriler olmazsa alıyorum.
Marka olarak yabancı gelebilir ancak Mushkin Vortex Redline, şu anda uygun fiyata satılıyor. Donanımsal olarak daha üstün bir ürün, DRAM'i de mevcut:

Hızları yüksek ancak anakartınızdan ötürü dediğim gibi PCIe 3.0 sınırına takılırsınız, yarı hızlarını alırsınız. Yine de performansınız iyi olur tabii. Tercih etmek isterseniz alınabilir. Mushkin de Amerika kökenli, SSD ve RAM üretimi yapan bir firma. Dağıtımını Türkiye'de QP Bilişim yapıyor.