Bütçe
3.000-4.000 TL

sLouk4s

Çalışkan
Merhaba,

Çift cihaz kullanabileceğim gaming mouse arıyorum. Çift cihazdan kastım hem iş hem de kişisel bilgisayarımda aynı anda bağlı olacak, tek tuş ile ikisi arasında geçiş yapabileceğim. Bu geçiş 2.4GHz- Bluetooth arasında da olabilir, Bluetooth1 Bluetooth2 arası da olabilir.
Uzun süredir araştırıyorum ama buna uygun bir mouse bulamadım.
Logitech'te bu özellik easy-Switch olarak geçiyor.

Merhaba,

Çift cihaz kullanabileceğim gaming mouse arıyorum. Çift cihazdan kastım hem iş hem de kişisel bilgisayarımda aynı anda bağlı olacak, tek tuş ile ikisi arasında geçiş yapabileceğim. Bu geçiş 2.4GHz- Bluetooth arasında da olabilir, Bluetooth1 Bluetooth2 arası da olabilir.
Uzun süredir araştırıyorum ama buna uygun bir mouse bulamadım.
Logitech'te bu özellik easy-Switch olarak geçiyor.
İhtiyaçlarınıza uygun bir gaming mouse önerisi olarak aşağıdaki seçenekleri değerlendirebilirsiniz:

1. Logitech G903 LIGHTSPEED
- Fiyat aralığı: 2400 - 3000 TL (varyasyonlara göre)
- Bağlantı: 2.4GHz ve Bluetooth desteği
- Easy-Switch özelliği: Evet, birden fazla cihaz arasında geçiş yapmanıza olanak tanır.
- Özellikler: 16000 DPI hassasiyet, RGB aydınlatma, programlanabilir tuşlar.

2. Razer Basilisk X Hyperspeed
- Fiyat aralığı: 1000 - 1400 TL
- Özellikler: 16000 DPI hassasiyet, uzun pil ömrü, hafif tasarım.

3. Corsair Scimitar RGB Elite
- Fiyat aralığı: 1800 - 2300 TL
- Bağlantı: Kablosuz (2.4GHz) desteği var, Bluetooth desteği yok.
- Özellikler: 16000 DPI hassasiyet, programlanabilir tuşlar, RGB aydınlatma.

4. Logitech MX Master 3
- Fiyat aralığı: 1400 - 2000 TL
- Özellikler: Highlight features: ergonomik tasarım, uzun pil ömrü, çok cihaz desteği, Flow özelliği.

Bu mouse'lar ile hem iş hem de kişisel bilgisayarınız arasında rahatça geçiş yapabilirsiniz. İlgilendiğiniz modelin fiyatını kontrol edin, bazı modeller kampanyalarda daha uygun fiyatlarla bulunabiliyor.