Bütçe
2.000-3.000 TL
Egzoz fan yok kasada. Arkaya bir tane kesinlikle fan lazım. Üst tarafa da muhtemelen 2 tane takılabiliyordur. Öndeki fanların da pek performanslı olduklarını sanmıyorum. Kasanın görüntüsünden rahatsızsanız arkadaşların attığı kasalardan alabilirsiniz bence. Ancak sadece soğutma performansı istiyorsanız RGB olmayan Artic P12 fanlarla kasayı donatabilirsiniz. Kasanız 14 cm fan da destekliyor olabilir, cetvelle ölçebilirsiniz vida yuvaları arası mesafeleri. Ama arka egzoz fan muhtemelen 12 cm'dir. Bence arka egzoz fana bir tane ARGB Artic P12 alınır. Üst tarafa iki adet P12 veya kasa destekliyorsa P14 alınır. Bunların pro versiyonları da var, p12 pro gibi ancak gördüğüm kadarıyla onlar da son hızlarında çok fazla sesliler. O yüzden çok da gerek yok gibi pro versiyonlarına. Ekstra olarak da ön taraftaki fanlar yine Artic P12 veya P14 ile değiştirilebilir. Arkada ufak bir ARGB olur, hem hoş durur hem sade. Hem de ciddi anlamda soğutma performansını destekler.

aynı kasayı kullanıyorum ucuz ve 6 tane fanı olduğu için tercih ettim kasanın hava akışı iyi.
Hocam ses olarak nasıl fan sesi markası msı fanlarında galiba zaten

Egzoz fan yok kasada. Arkaya bir tane kesinlikle fan lazım. Üst tarafa da muhtemelen 2 tane takılabiliyordur. Öndeki fanların da pek performanslı olduklarını sanmıyorum. Kasanın görüntüsünden rahatsızsanız arkadaşların attığı kasalardan alabilirsiniz bence. Ancak sadece soğutma performansı istiyorsanız RGB olmayan Artics P12 fanlarla kasayı donatabilirsiniz. Kasanız 14 cm fan da destekliyor olabilir, cetvelle ölçebilirsiniz vida yuvaları arası mesafeleri. Ama arka egzoz fan muhtemelen 12 Cm'dir. Bence arka egzoz fana bir tane ARGB Artics P12 alınır. Üst tarafa iki adet P12 veya kasa destekliyorsa P14 alınır. Bunların Pro versiyonları da var, P12 Pro gibi ancak gördüğüm kadarıyla onlar da son hızlarında çok fazla sesliler. O yüzden çok da gerek yok gibi Pro versiyonlarına. Ekstra olarak da ön taraftaki fanlar yine Artics P12 veya P14 ile değiştirilebilir. Arkada ufak bir ARGB olur, hem hoş durur hem sade. Hem de ciddi anlamda soğutma performansını destekler.

Hiç fanım yok şu an 12 cm fan destekliyor ARGB takıntım yok ama şu an kasa yanıyor biraz hava silikülasyonu olmadığı için Artics fan almayı düşündüm ama kasam marka olsun istiyorum istemsizce filtreli falan bayağı deforme oldu çünkü kasa

Kasa 2515 tl ye düşmüş

Dosya Ekleri

• Screenshot_20251227_185813_Chrome.webp
    Screenshot_20251227_185813_Chrome.webp
    656,8 KB · Görüntüleme: 27
Hocam ses olarak nasıl fan sesi markası msı fanlarında galiba zaten

Hiç fanım yok şu an 12 cm fan destekliyor ARGB takıntım yok ama şu an kasa yanıyor biraz hava silikülasyonu olmadığı için Artics fan almayı düşündüm ama kasam marka olsun istiyorum istemsizce filtreli falan bayağı deforme oldu çünkü kasa

Kasa 2515 tl ye düşmüş
Sesi bana göre ortalama ama sana fazla gelebilir 6 adet fan var sonuçta fanlar msı fan.