Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 3000
Spartan
Başarılı
Satıcı connet Game marka Razer olmazsa sevinirim.
Elim 19cm.
Pulsar Xlite V3 derim bende yeni aldım cidden sağlam iyi mouse. Sadece şuan gaming.gen'de RX9070XT'den kaynaklı çökme var. O yüzden sitenin düzelmesini beklemen gerekli biraz.
Siteyi paylaşınca bile çıkmıyor ama Gaming.genTR'DE satılıyor.
Mouse bu.
Dosya Ekleri
Pulsar xlite V3 derim bende yeni aldım cidden sağlam iyi mouse. Sadece şu an gaming.gen'de RX 9070 XT'den kaynaklı çökme var. O yüzden sitenin düzelmesini beklemen gerekli biraz.
Siteyi paylaşınca bile çıkmıyor ama gaming. Gentr'de satılıyor.
Mouse bu.
Güzel, zaten konunuzu görmüştüm ilk düşündüğüm fare bu şu an.
Wraith sitesinin sattığı farelere de bakmak isterim ama satıcı Aras Kargo ile gönderim yapıyormuş, Aras Kargo bulunduğum yere teslimat yapmıyor.
Scyrox V6 8K Hz PixArt 3950 Sensör Beyaz Kablosuz Simetrik Gaming Mouse
Her detayın özenle düşünüldüğü, estetiğin fonksiyonellikle harmanlandığı lüks kutu tasarımı, premium deneyimi en üst seviyeye taşıyor.
Ergo zorunluysa Pulsar Xlite V3, değilse kesinlikle bu. Teknik özellik olarak Pulsar Xlite V3'dan çok üstün.
Başka siteler ve fareler varsa onları da değerlendirebilirim.
Scyrox V6 8K Hz Pixart 3950 Sensör Siyah Kablosuz Simetrik Gaming Mouse
Her detayın özenle düşünüldüğü, estetiğin fonksiyonellikle harmanlandığı lüks kutu tasarımı, premium deneyimi en üst seviyeye taşıyor.
Gaming.gen.tr çökmüş, yan siteleri olan Laptop.com.tr'den inceleyebilirsiniz attığımı.
![]()
Scyrox V6 8K Hz Pixart 3950 Sensör Siyah Kablosuz Simetrik Gaming Mouse
Her detayın özenle düşünüldüğü, estetiğin fonksiyonellikle harmanlandığı lüks kutu tasarımı, premium deneyimi en üst seviyeye taşıyor.www.laptop.com.tr
Gaming.gen.tr çökmüş, yan siteleri olan Laptop.com.tr'den inceleyebilirsiniz attığımı.
Özellik ve ergonomik olarak bir beklentim yok Razer da V2 Pro'dan önce 2 yıl 70 TL'lik Everest mouse kullanmıştım.
Birinin kablolu birinin kablosuz olması dışında ikisi arasında bir fark yoktu benim için.
Attığınız fareyi alabilirim.
Hz farkı vardı bu arada.
Son düzenleme:
O halde en mantıklısı Scyrox V6.Özellik ve ergonomik olarak bir beklentim yok Razer da V2 Pro'dan önce 2 yıl 70 TL'lik Everest mouse kullanmıştım.
Birinin kablolu birinin kablosuz olması dışında ikisi arasında bir fark yoktu benim için.
Attığınız fareyi alabilirim.
Spartan
Başarılı
Kargoyu ödeme ekranında seçebiliyorsun. Yurtiçi seçeneği olması lazım.Güzel, zaten konunuzu görmüştüm ilk düşündüğüm fare bu şu an.
Wraith sitesinin sattığı farelere de bakmak isterim ama satıcı Aras Kargo ile gönderim yapıyormuş, Aras Kargo bulunduğum yere teslimat yapmıyor.
Güzel, zaten konunuzu görmüştüm ilk düşündüğüm fare bu şu an.
Wraith'te Yurtiçi seçeneği var ama 3.000 TL için zaten en mantıklısı Scyrox V6 bütçe artmadığı sürece.
Yeni konular
-
-
-
X870e Aorus Pro X3D Ice model anakartta RAM XMP1 profili açılmıyor
- Teknopatici
-
-
-
-
-
-