Bir tık sesli bir model benzer performans gösteren Burst Assassin'e göre. Yani 3400'e 5600 alsaniz, 100 artiyor butceden ve 200 koyup Peerless alırdım yerinizde olsaydım. Yeterli olmayacagindan degil ancak çok daha geleceğe dönük olur mesela. Tabii şu an hic kullanmadiysaniz iadede pek sorun cikacagini sanmam sanirim kutuyu bile acmamissiniz.
Kutuyu açtım kontrol amaçlı ama hiç kurmadım.

Kutuyu açtım kontrol amaçlı ama hiç kurmadım.
Yani ugrasacaksaniz dedigim gibi Peerless alinabilir, daha mantikli olur ama gerek yok 7500F'ten sonra baska bir islemciye gectigimde sivi sogutmaya gecerim falan derseniz (Peerless cogu 240mm'lerle benzer performans gosterir zaten bunu da belirteyim) size kalmış.

Yani ugrasacaksaniz dedigim gibi Peerless alinabilir, daha mantikli olur ama gerek yok 7500F'ten sonra baska bir islemciye gectigimde sivi sogutmaya gecerim falan derseniz (Peerless cogu 240Mm'lerle benzer performans gosterir zaten bunu da belirteyim) size kalmış.

7500F'ten sonra geçmem 7500F e de geçmem uzun sürer diye düşünüyorum zaten sıvıya geçersem 360 altı almam teşekkürler öneriniz için değerlendireceğim iade süresi dolmadıysa.