Bütçe
3.500 TL

rxr7z 5

Uzman
Merhaba, Vozol almak yerine pod mod veya bir e-sigara almayı düşünüyorum. Daha önce hiç cihaz almadım ve bu konuda çok tecrübeli değilim.

Daha önce birkaç Vozol kullandım. Çok önceden Smok IPX 80 gibi bir cihaz da denemiştim; dumanı oldukça fazlaydı ama cihazın tam olarak nasıl olduğunu ve modelini pek hatırlamıyorum.

Pod mod ile normal e-sigara arasında tam olarak ne gibi farklar var? Coil, kartuş, likit gibi konularda da pek bilgim yok. Bunların ne olduğunu ve düzenli kullanımda nelerle uğraşmam gerektiğini bilmiyorum. Çok uğraştırmayacak, kullanımı kolay ve mümkünse sorun çıkarmayacak bir şey arıyorum.

Bütçem cihaz için en fazla 3.500 TL civarında. Bu dönemde pod mod almak hâlâ mantıklı mı? Nord 4 veya Nord 5 gibi modeller hakkında ne düşünüyorsunuz? Bunlar sadece örnek, farklı önerilere de açığım.

Yeni başlayan biri için nelere dikkat etmem gerektiğini ve cihaz seçerken hangi özelliklere bakmam gerektiğini anlatabilirseniz sevinirim. Likit ve kartuş/coil konusunda da genel olarak nasıl bir sistem olduğunu söylerseniz iyi olur.

Son düzenleyen: Moderatör: