OneKnight
Uzman
Yurt dışından alabilirim derseniz Cyclon'e 2, 2.400 TL'ye geliyor yurt dışından hocam.
Açıkçası her türlü ihtimale karşı yurt dışıyla hiç uğraşmak istemiyorum.
Yurt dışından alabilirim derseniz Cyclon'e 2, 2.400 TL'ye geliyor yurt dışından hocam.
Vergi çıkmıyor, gümrükten geçiyor, garantisi de daha kaliteli oluyor hocam. Türkiye'den alınca 30 gün servis ile uğraşırken yurt dışından alınca direkt yeni ürün gönderimi yapılıyor veya tam para iadesi, siz seçiyorsunuz ve ürün sizde kaliyor. Aklınızdaki soru işareti nedir? Çoğu kişi de yurt dışından aldı burada zaten.Açıkçası her türlü ihtimale karşı yurt dışıyla hiç uğraşmak istemiyorum.
Vergi çıkmıyor, gümrükten geçiyor, garantisi de daha kaliteli oluyor hocam. Aklınızdaki soru işareti nedir?
Çıkmıyor hocam bir sorun. Buradan Whatgeek'ten bir ürün alıp da sorun yaşayan hiç kimse yok. Mail atmasaniz da gümrükten geçiyor ve vergi çıkmıyor. Ama atmanız daha sağlıklı. Size kalmış bir şey.Ek olarak mail atmak gerekiyor diye okumuştum. Herhangi bir sorun çıktığında da uğraşmam gerekecek ki çıkmayacağına dair bir garantim de yok. O yüzden yurt dışından almak istemiyorum.
Vergi çıkmıyor, gümrükten geçiyor, garantisi de daha kaliteli oluyor hocam. Türkiye'den alınca 30 gün servis ile uğraşırken yurt dışından alınca direkt yeni ürün gönderimi yapılıyor veya tam para iadesi, siz seçiyorsunuz ve ürün sizde kalıyor. Aklınızdaki soru işareti nedir? Çoğu kişi de yurt dışından aldı burada zaten.
Hangi site üzerinden alacağım? Yardımcı olursanız düşünebilirim belki. Detaylarını bilmiyorum.
Promosyon kodu: Newwg.
Ödeme aşamasında promosyon kodunu girin, sepetteyken de not kısmına T.C. Kimlik numaranızı yazın hocam.
Beyaz + joystick koruyucu alirsaniz sorun yaşamazsınız beyazda.
Promosyon kodu: Newwg.
Ödeme aşamasında promosyon kodunu girin, sepetteyken de not kısmına T.C. Kimlik numaranızı yazın hocam.
Beyaz + joystick koruyucu alirsaniz sorun yaşamazsınız beyazda.
Gümrük işlemleri yapılıyor hocam adınıza. Aylık kargo limitinize 1 kargo eklemeleri için T.C. kimlik numaraniza ihtiyaçları var. Bunu Whatgeek istemiyor, gümrük istiyor.T.C. Kimlik numaramızı yazmamızın sebebi ne acaba onu merak ettim?