3.500 TL'ye ikinci el RTX 2060 alınır mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan BirForumcuKişi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 34
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
  • Etiketler Etiketler
    2. el

Hocma satıcı karta güveniyor zaten mesela dolaptan gördüğümde 3500 fiyatin iyi olduğunu bildiğim için geçen hafta 500 lira kapora attım satmasın diye satıci alacağım zaman dolaptan ilan acacak ama işte kendi aldıgım sıfır kartan 2.ele geçmek azıcık teredüte düşürüyor.

Bende 6500 XT'yi sıfır almıştım düşünmeden geçtim ve hayatımın en iyi kararını yaptığımı düşünüyorum. Bırak Spider-Man 2'yi Miles Morales sürümü en düşük ayarlarda 15 FPS alıyordum şu an Ray Tracing high sabit 60 FPS ki kolay kolay ölecek bir kartta değil daha lossless scalling var en kötü ihtimal ile.

Eski kartınız neydi bu arada?

Şu an RX 6500 XT var hocam.

İşlemcide Ryzen 3 4300GE.

Şu an RX 6500 XT var hocam.

İşlemcide Ryzen 3 4300GE.

Sizde benim gibiymişsiniz anlıyorum çektiklerinizi . Bence düşünmeden geçin gerçekten 6500 XT kısıtlı bir kart olduğu için saf gücü bile kilitleniyor. Yani bir karta nasıl video codec koymazlar anlamıyorum OBS ile doğru düzgün video bile çekilmiyor. Laptop kartını kasaya entegre etmişler resmen

Öyle ocam peki mesela benim korktuğum konu belli bir süre ssonra meslaa çipi çakmakla ısıtmıslardır ekrandaki çizgiler gitmiştir sonra bana rebaling masrafı cıkar mı bunu anlayabilr miyim?

Öyle ocam peki mesela benim korktuğum konu belli bir süre ssonra meslaa çipi çakmakla ısıtmıslardır ekrandaki çizgiler gitmiştir sonra bana rebaling masrafı cıkar mı bunu anlayabilr miyim?

Fırınlama deniyor ona onu bende eski laptopum için yapmıştım zaten o yöntem %50 şans işi bazen oluyor bazen olmuyor son çare artık. Zaten bu işlemi gören kartın performansı aynı olmaz illaki düşüş yaşanıyor. Yine de güvenmezseniz kartın içini açıp bakın koyulaşma veya sararma var mı? Ek olarak kart elinize ulaştığında test sonuçlarını buraya atarsanız kendi sonuçlarımla karşılaştırabilirim. Bir anormallik varsa sırıtır zaten. (atarsanız etiketlemeyi unutmayın eski konuların bildirimi gelmiyor bazen)

Anladım hocam teşekkür ederim geçen Hepsiburada'dan MX-4 aldıgım iyi olmuş .

Konu güncelleme dolandırldım arkadaş dolaptan ilanında measaj engelim var demiştş yüzden wpden konustuk beinmide kart için yeterince bütçem yoktu güvendim de bir 500 lira para gönderdim satmasın diye sonra bu tekrar yazdı ben tabii göndermedim dolaptan ilan istedim sonra para iadesi için bir ınstagrma hesabı verdi verdiği Instagram'daki arkadaş cıldırımıs artık kimi dolandırdıysa o hesabı verip engeliyormuş.

Sağlık olsun 500 gitti ama 3K da gidebilirdi o yüzden dikkatli olun.

Zaten dediğim gibi o model için hiç inandırıcı bir fiyat değildi. Dolap'a SS ile şikayet edin hocam başkaları da dolandırılmasın. Keşke gönderirken RTX 2060 dolap kapora diye açıklamaya not düşseydiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…