Merhaba. 3 aylık PS Plus Extra paketi 1150 TL. Oyunlar çok pahalı ve benim almak istediğim oyunlar hep hikayeli oyunlar. Yani 1 kere oynayıp bitirdikten sonra çok da yüzüne bakmayacağım oyunlar. The Last of Us Part 1 ve 2, Marvel's Spider-Man 2 oynamayı düşünüyorum. Sizce 3 aylık PS Plus alayım mı? Yoksa indirim falan mı bekleyeyim?
Detaylar
Kim cevapladı?Mantıklı, ben 3 aylık Deluxe paketi almıştım. Hala devam ediyor, muhtemelen 1 hafta içinde uzatıcam tekrar. Dediğiniz oyunların hepsi var. Alın gitsin.
Vadbav
Başarılı
Paketin içeriğine bakın mantıklı mantıksız olayı kişiden kişiye, ihtiyaçtan ihtiyaca değişir.Merhaba. 3 aylık PS Plus Extra paketi 1150 TL. Oyunlar çok pahalı ve benim almak istediğim oyunlar hep hikayeli oyunlar. Yani 1 kere oynayıp bitirdikten sonra çok da yüzüne bakmayacağım oyunlar. The Last of Us Part 1 ve 2, Marvel's Spider-Man 2 oynamayı düşünüyorum. Sizce 3 aylık PS Plus alayım mı? Yoksa indirim falan mı bekleyeyim?
İçeriği iyi. Oynamak istediğim bütün oyunlar var. Ama oyunları sahiplenemiyorum işte. Sanki misafirliğe gidip bilgisayar oynuyormuşum gibiPaketin içeriğine bakın mantıklı mantıksız olayı kişiden kişiye, ihtiyaçtan ihtiyaca değişir.
Vadbav
Başarılı
Amacı o zaten. Belli başlı oyunları kalıcı olarak kütüphaneye ekliyor ama üyelik bitince onlarıda üyelik olmadan oynanmaz statüsüne sokup, paralı üyeliğe bağımlı hale getiriyor.İçeriği iyi. Oynamak istediğim bütün oyunlar var. Ama oyunları sahiplenemiyorum işte. Sanki misafirliğe gidip bilgisayar oynuyormuşum gibi![]()
infazcı03
Uzman
Alabilirsiniz.
Alınır, bende böyle yapıp TLOU Part 1 ve 2'yi oynadım.
Yeni konular
-
-
S Serisi tabletlerin pil performansı S Serisi telefonlara benziyor mu?
- Mr. Soprano
-
Rehber Gaming laptoplarda 165 Hz ve 240 Hz arasında kayda değer fark var mı?
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
-
-