Kilo almak istiyorum ve bunun için hocamdan yemek listesi aldım. Yediklerimi FatSecret diye bir uygulamaya giriyorum ve bir şeyde takılı kaldım. Sade omleti girerken seçeneklerde büyük yazıyordu. 1 büyük omlet 1 yumurtaya, 3 büyük omlet 3 yumurtaya mı eşit?
Unlu ürünler ekmektir vs bıraktıktan sonra hızlı kilo vermeye başladım. Tuz kullanmayı da bıraktığım için ödem atmam hızlandı. Bazen tuz atmak durumunda kalıyorum ama çok az da olsa.
Ekmeği düşüneceğine o arkadaki kızartmayı diyetten çıkar bence
Yumurta ne şekilde yapılırsa yapılsın özelliği değişmiyor. Omlet veya haşlama hepsi aynı. Ekmek de 1 dilim sayılabilir, ama özel hamurlu ekmekler bakkaldakiler gibi olmaz, o bir dilim yarım somun ekmeğe eşittir muhtemelen.
Kilo almak istiyorum ve bunun için hocamdan yemek listesi aldım. Yediklerimi FatSecret diye bir uygulamaya giriyorum ve bir şeyde takılı kaldım. Sade omleti girerken seçeneklerde büyük yazıyordu. 1 büyük omlet 1 yumurtaya, 3 büyük omlet 3 yumurtaya mı eşit?
Rica ederim. Sana bir tavsiye vereyim. Unlu ürünler ekmektir vs bıraktıktan sonra hızlı kilo vermeye başladım. Tuz kullanmayı da bıraktığım için ödem atmam hızlandı. Bazen tuz atmak durumunda kalıyorum ama çok az da olsa. Kısacası benim diyet listemde un, yağ ve tuz yok. Ama 7 öğün yiyorum. Öğün başı toplam 200gr yiyorumdur.
Ekmeği düşüneceğine o arkadaki kızartmayı diyetten çıkar bence
Yumurta ne şekilde yapılırsa yapılsın özelliği değişmiyor. Omlet veya haşlama hepsi aynı. Ekmek de 1 dilim sayılabilir, ama özel hamurlu ekmekler bakkaldakiler gibi olmaz, o bir dilim yarım somun ekmeğe eşittir muhtemelen.