Kilo almak istiyorum ve bunun için hocamdan yemek listesi aldım. Yediklerimi FatSecret diye bir uygulamaya giriyorum ve bir şeyde takılı kaldım. Sade omleti girerken seçeneklerde büyük yazıyordu. 1 büyük omlet 1 yumurtaya, 3 büyük omlet 3 yumurtaya mı eşit?
Detaylar
Kim cevapladı?Peki tahmini olarak şu ekmek kaç gram?
1 dilim eder mi?
Tartı aleti al istersen ben bu ayın başında aldım iş görüyor.
Techmaster Dijital Hassas 10 Kg Mutfak Terazisi Tartısı Lcd EkranlıFiyatı, Yorumları - Trendyol
Techmaster Dijital Hassas 10 Kg Mutfak Terazisi Tartısı Lcd Ekranlı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Teşekkür ederim.Tartı aleti al istersen ben bu ayın başında aldım iş görüyor.
Ama şöyle bakınca 100gr vardır.![]()
Techmaster Dijital Hassas 10 Kg Mutfak Terazisi Tartısı Lcd EkranlıFiyatı, Yorumları - Trendyol
Techmaster Dijital Hassas 10 Kg Mutfak Terazisi Tartısı Lcd Ekranlı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Ekmeği düşüneceğine o arkadaki kızartmayı diyetten çıkar bence
Yumurta ne şekilde yapılırsa yapılsın özelliği değişmiyor. Omlet veya haşlama hepsi aynı. Ekmek de 1 dilim sayılabilir, ama özel hamurlu ekmekler bakkaldakiler gibi olmaz, o bir dilim yarım somun ekmeğe eşittir muhtemelen.
Yumurta ne şekilde yapılırsa yapılsın özelliği değişmiyor. Omlet veya haşlama hepsi aynı. Ekmek de 1 dilim sayılabilir, ama özel hamurlu ekmekler bakkaldakiler gibi olmaz, o bir dilim yarım somun ekmeğe eşittir muhtemelen.
Testo Unit
Üstün
- Makaleler
- 4
Kilo almak istiyorum ve bunun için hocamdan yemek listesi aldım. Yediklerimi FatSecret diye bir uygulamaya giriyorum ve bir şeyde takılı kaldım. Sade omleti girerken seçeneklerde büyük yazıyordu. 1 büyük omlet 1 yumurtaya, 3 büyük omlet 3 yumurtaya mı eşit?
Hiç bu uğraşlara girme ve Allah ne verdiyse yemek yiyip spor yap. Kilo ve kas kazanımı garantidir.
Rica ederim. Sana bir tavsiye vereyim. Unlu ürünler ekmektir vs bıraktıktan sonra hızlı kilo vermeye başladım. Tuz kullanmayı da bıraktığım için ödem atmam hızlandı. Bazen tuz atmak durumunda kalıyorum ama çok az da olsa. Kısacası benim diyet listemde un, yağ ve tuz yok. Ama 7 öğün yiyorum. Öğün başı toplam 200gr yiyorumdur.
Normalde listede patates kızartması yoktu zaten. MADO’daydım ve önüme gelince “fazladan kalori ye gitsin” dedim.Ekmeği düşüneceğine o arkadaki kızartmayı diyetten çıkar bence
Kilo almaya çalışıyorum.
Ben de vermeye çalışıyorum vay kardeşim vay.Normalde listede patates kızartması yoktu zaten. MADO’daydım ve önüme gelince “fazladan kalori ye gitsin” dedim.
Kilo almaya çalışıyorum.
Son düzenleyen: Moderatör: