Loutermilch
Başarılı
2033 hikayeyi başlatıyor.Kronolojik olarak ilk hangisini almalıyım hikayeyi kaçırmamam için hocam?
2033 hikayeyi başlatıyor.Kronolojik olarak ilk hangisini almalıyım hikayeyi kaçırmamam için hocam?
Hocam Epic Games'te 4 lira olan oyunlara 2.4 dolar vermeyin.Kronolojik olarak ilk hangisini almalıyım hikayeyi kaçırmamam için hocam?
3 dolar Steam bakiyemde hocam. Olmasa alırdım ama.Hocam Epic Games'te 4 lira olan oyunlara 2.4 dolar vermeyin.
Eki Görüntüle 132090Eki Görüntüle 132091
Hocam parasına değmez almayın. 2.5 dolarlık oyun değiller. 9 liranız varsa alır bir ara bakarsınız öyle oyunlar. Yarın bahar indirimi var orada eli yüzü düzgün iyi bir oyun denk getirirsiniz.3 dolar Steam bakiyemde hocam. Olmasa alırdım ama.
The Tenants aldım denemek için. Sevmezsem iade ederim demiştim ancak oyunu afk unutup dışarı çıktım geri geldiğimde 2 saati geçmiştim çoktan. Oyunu sevdim iyi ki kötü bir şey çıkmadı.Hocam parasına değmez almayın. 2.5 dolarlık oyun değiller. 9 liranız varsa alır bir ara bakarsınız öyle oyunlar. Yarın bahar indirimi var orada eli yüzü düzgün iyi bir oyun denk getirirsiniz.