Detaylar
Kim cevapladı?Testo Unit
Üstün
- Makaleler
- 4
Şu ana kadar hangi sıralamaları yaptın?
Winner
Üstün
EA 150K en son.
- Makaleler
- 3
Hepsini belirtin. Çalışınca ne kadar ilerleme yaptığınız görülür. Bazilari çalışıp çalışıp %1-2 fark yapıyor. İstediğiniz yeri de belirtin.
Winner
Üstün
Hocam ben 75 TYT 40 AYT görmüştüm. Hayalim Ankara HBVÜ YBS idi. Ne olduysa sınavda 50 TYT 29 AYT falan yaptım.Hepsini belirtin. Çalışınca ne kadar ilerleme yaptığınız görülür. Bazilari çalışıp çalışıp %1-2 fark yapıyor. İstediğiniz yeri de belirtin.
Testo Unit
Üstün
- Makaleler
- 4
Hocam ben 75 TYT 40 AYT görmüştüm. Hayalim Ankara hbvü YBS idi. Ne olduysa sınavda 50 TYT 29 AYT falan yaptım.
TYT fizik Özcan aykının kampını al bitir yanına Bilgi Sarmal sonra Full branş, TYT biyoloji dr biyoloji yanına biyotik sonra Full branş, TYT kimya paraksilen yanına orbital sonra Full branş, TYT matematik 3D TYT vdd yanına orijinal matematik sonra Full branş, AYT matematik 3D AYT vdd yanına 3 4 5 sonra 3D, geometri Eyüp b vdd yanına Bilgi Sarmal TYT AYT geonetri kitabı. Oturup saatlerce çalışacaksın. Program istiyorsan örnek bir şeyde hazırlayabiliriz. Sayısalcı olduğumdan sözel dersler için tavsiye vermem pek doğru olmayabilir.
Qilin
Uzman
Sen direkt sıralamaları yaz, mezuna kalmak senin tercihin kimse bir şey diyemez. Seni ne batırdı mat mı fen mi?Hocam ben 75 TYT 40 AYT görmüştüm. Hayalim Ankara HBVÜ YBS idi. Ne olduysa sınavda 50 TYT 29 AYT falan yaptım.
- Makaleler
- 3
3 kere sınava girip netlerin hiçbir halta yaramadığını ogrenememissiniz. Tavsiyem baska bölüme ya da okulsuz bir kariyere yonelmeniz.
YBS hedefini de anlamadım. Orada okuyacağım taşrada adam akıllı bilgisayar mühendisliği okurum daha iyi. Bölümün 3 profesörü var. Biri istatistik okumuş, ikisi bilgisayar öğretmenliği okumuş. Adamın biri lisansı 1999'da bitirmiş olmasına rağmen 20 yıl sonra Erzurum bilgisayara girmiş. Bitirmiş mi belli değil. Bu adamdan ne edinmeyi umuyorsunuz?
YBS hedefini de anlamadım. Orada okuyacağım taşrada adam akıllı bilgisayar mühendisliği okurum daha iyi. Bölümün 3 profesörü var. Biri istatistik okumuş, ikisi bilgisayar öğretmenliği okumuş. Adamın biri lisansı 1999'da bitirmiş olmasına rağmen 20 yıl sonra Erzurum bilgisayara girmiş. Bitirmiş mi belli değil. Bu adamdan ne edinmeyi umuyorsunuz?
Winner
Üstün
Kral spesifik olarak bir ders batırmadı. Hepsinden çok kötü yaptım.Sen direkt sıralamaları yaz, mezuna kalmak senin tercihin kimse bir şey diyemez. Seni ne batırdı mat mı fen mi?
seeraddar
Yetkin
Yanlış anlamayın ama 3 yıl boyunca en kötü düzenli paragraf çözmüşsünüzdür. Paragraf ne kadar zor olursa olsun, 3 sene paragraf çözen biri sıkıntı yaşamamalı. Hadi 20 tane çözseniz, 15 tanesi de sosyelden gelse zaten 35 ediyor. Siz 120 sorudan 50 yapmışsınız. Fazla zorlamanın mantığı yok. Belki yeteneğiniz ticaret gibi farklı alanlaradır.Hocam ben 75 TYT 40 AYT görmüştüm. Hayalim Ankara HBVÜ YBS idi. Ne olduysa sınavda 50 TYT 29 AYT falan yaptım.