Winner
Üstün
Kral ilk 2 yıl 1 milyona zor girdim.
Kral ilk 2 yıl 1 milyona zor girdim.
Her gün 6 saat 15 dakika kütüphanede çalıştım. 1 saat de evde falan. Evde maalesef pek iyi çalışamadım. Üstelik evim uzak olduğu için saat akşam 6'da eve dönmek zorunda kaldım.Tam çalış o zaman. Zeka sınavı değil bu çalışma sınavı maalesef. Günlük ne kadar çalıştın mesela?
Her gün 6 saat 15 dakika kütüphanede çalıştım. 1 saat de evde falan. Evde maalesef pek iyi çalışamadım. Üstelik evim uzak olduğu için saat akşam 6'da eve dönmek zorunda kaldım.
Kral 3 yıl çalışmadım. Son sene çalıştım. Yani Eylül'den bu Hazirana. 3 yıl meselesi nereden çıktı?Yanlış anlaşılmasın ama 3 yıl boyunca her gün 7 saat 15dk çalışma ile bu sonuçlar pek iç açıcı değil. İllaki okumak istiyorum diyorsanız profesyonel destek alın dersler konusunda.
Kral 3 yıl çalışmadım. Son sene çalıştım. Yani eylül'den bu hazirana.
Evet çok ciddi hatalar yaptım zaten. Ayrıca sınavda tutuldum maalesef. Hakkımı alamadım bu yıl.Gene iç açıcı değil. Demek ki bir şeyler yanlış.
3. mezun yazıyor başlıktan ondan.
Çalışma tarzınızı gözden geçirin derim.
Evet çok ciddi hatalar yaptım zaten. Ayrıca sınavda tutuldum maalesef. Hakkımı alamadım bu yıl.
Hocam TYT fen için baktım. Fakat esas sıkıntıyı AYT sosyalde yaşadım.Bu yüzden profesyonel destek önerdim. Sınav psikolojisi ayrı bir şey. Yazdığım kamplara baktın mı? Sayısal dersler konusunda tavsiye verebilirim.