Kriyus 96 Bilgin Katılım 20 Ocak 2024 Mesajlar 829 Makaleler 2 Çözümler 6 Beğeniler 365 Yer Batman Bugün 10:39 #1 3 kezdir kulaklığımı Samsung servisine gönderiyorum ve yine bozuk geliyor. 4. kez göndereceğim. Böyle bir hakkım var mı?
3 kezdir kulaklığımı Samsung servisine gönderiyorum ve yine bozuk geliyor. 4. kez göndereceğim. Böyle bir hakkım var mı?
Miles Upshur 9 Üstün Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 2.918 Çözümler 6 Beğeniler 2.342 Bugün 11:03 #2 Aynı sebepten evet, böyle bir hakkınız var. Ayrıca benim de Samsung bir kulaklığım var; bu Samsung, değişim ve iade konusunda çok inatçı bir firma.
Aynı sebepten evet, böyle bir hakkınız var. Ayrıca benim de Samsung bir kulaklığım var; bu Samsung, değişim ve iade konusunda çok inatçı bir firma.
ddakbrother 34 Başarılı Katılım 4 Şubat 2025 Mesajlar 201 Beğeniler 122 Yer İzmit Bugün 11:16 #3 Aynı ürünü tekrardan servise göndermeniz yerine sıfır olan bir model ile değişim talep etmeniz daha iyi olacaktır.
Aynı ürünü tekrardan servise göndermeniz yerine sıfır olan bir model ile değişim talep etmeniz daha iyi olacaktır.
KeyN_N 16 Üstün Katılım 28 Nisan 2024 Mesajlar 71 Çözümler 1 Beğeniler 62 43 dakika önce #4 Yasal olarak bir üründe sorun varsa sadece onarımını değil değişim isteme hakkınız da var. Siz bunu belirterek gönderin, yine istemenize rağmen aynı kulaklığı döndürüp geri yolluyorlarsa THH yolu görünür o zaman.
Yasal olarak bir üründe sorun varsa sadece onarımını değil değişim isteme hakkınız da var. Siz bunu belirterek gönderin, yine istemenize rağmen aynı kulaklığı döndürüp geri yolluyorlarsa THH yolu görünür o zaman.