3 milyon TL'ye kadar SUV araç önerisi

Bütçe
3.000.000 TL

Nop 18

Üstün
Yer
Aydın
Ailecek kullanmak için alacağız. Bu bütçede en iyi SUV nedir? Aklımızda Tiguan var, aslında sizce nasıldır? Fiorino'dan geçeceğimiz için muhtemelen aşırı çağ atlatacaktır. Bir de Tesla almak mantıklı mı, yoksa TOGG mu? Cidden bilgim yok, hani elektrikli mi iyi olur, normal mi bilmiyorum.

Şimdi birçok parametre var öneri yapabilmek için. Şehiriçi ağırlık mı kullanacaksınız, kilometre çok mu yapacaksınız gibi detaylar da önemli aile kullanımının yanında, daha da net ve iyi öneriler gelir şayet.

Güzel bir bütçe mesela, iyi bir D segment araç da alınır.

Şehiriçi hocam. Ben üniversiteye yakın bir ile gidersem de maksimum 1 2 saatlik yol olacak haftada 2 kere falan.

0 Olacak bu arada.

Tesla elbette mantıklı. 160K kilometreye kadar bakım yok. Masraf çok düşük tabii en büyük masrafı lastikleri olacak çünkü büyük jantlara sahip. Benzinli, dizel aracın periyodik bakımı var, ağır bakımı var. Yürütme maaliyeti zaten ortada. Eğer ekonomik bir araç isteniyorsa elektrikli araçlar şu an çok cazip durumdalar.

Muhtemelen giriş paketini alacaksınız. Hiç fark etmez diğerleri zaten yüksek beygir olduğu için ödemesi 2-3 kat artıyor. Yenilerde panoramik cam tavanın kalkması tabii hoş olmadı ama onun da çatlama durumu vardı.

İfadeler: Nop
Şehiriçi hocam. Ben üniversiteye yakın bir ile gidersem de maksimum 1 2 saatlik yol olacak haftada 2 kere falan.

0 Olacak bu arada.
BYD Sealion 7 Design 2025 model araçlar 2.5 civarında max 20.000 KM'deki. Onlara bakın derim.

Aslında Tesla hoşuma gidiyor özellikle siyah rengi. Ancak iç tasarımı çok boş geliyor verilen paraya en basitinden gösterge bile olmaması direksiyon önünde ailemin pek sıcak bakmamasına sebep oluyor araca

Aslında Tesla hoşuma gidiyor özellikle siyah rengi. Ancak iç tasarımı çok boş geliyor verilen paraya en basitinden gösterge bile olmaması direksiyon önünde ailemin pek sıcak bakmamasına sebep oluyor araca

Model Y malzeme kalitesi ve üretim kalitesi olarak epey düşük bilginiz olsun.

İfadeler: Nop
Elektrikli alacaksanız Kia EV3 alabilirsiniz. Bu nesil VAG grubu aşırı kalitesiz bulaşmamaya çalışın.

Hocam biraz dış görünüşünün de iyi olması lazım, doblodan hallice duruşu var.

Model Y malzeme kalitesi ve üretim kalitesi olarak epey düşük bilginiz olsun.

Evet evet hocam biliyorum onu.

Elektrikli alacaksanız Kia EV3 alabilirsiniz. Bu nesil VAG grubu aşırı kalitesiz bulaşmamaya çalışın.

Hocam tiguan kötü mü fiyatına göre?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…