Detaylar
Kim cevapladı?duality2 15
Uzman
Anakartta ARGB kontrolcü varsa aşağıdaki fanları aktif olarak kullanıyorum çok memnunum. Oyun oynamadığım sürece fanları 400rpm civarında çalıştırıyorum hiç ses yok.
Bu ile attığınız arasında ne fark var acaba?
duality2 15
Uzman
Bu ile attığınız arasında ne fark var acaba?
Görünüşe göre fiyat haricinde bir fark yok. Corsair in yüksek hızlarda fan sesi nasıl kullanmadığım için bilemiyorum. İkisinde de renkler ve fan hızları ayarlanabiliyor.
Performanslı, rgb li ve sessiz fan almak istiyorum ne dersiniz başka öneri olarak?Görünüşe göre fiyat haricinde bir fark yok. Corsair in yüksek hızlarda fan sesi nasıl kullanmadığım için bilemiyorum. İkisinde de renkler ve fan hızları ayarlanabiliyor.
duality2 15
Uzman
Performanslı, rgb li ve sessiz fan almak istiyorum ne dersiniz başka öneri olarak?
be Quiet Light Wings veya Arctic BioniX P120 bütçe sorunu yoksa. Yüksek RPM ve düşük sesliler ve kaliteliler tabii ki.
Üstteki Thermalright ile Corsair arasındaki fark ise, thermalright max 1500rpm ve 25.6dB
Corsair ise max 2100RPM ve bir yerde 31 bir yerde 36dB yazıyor. Kağıt üstünde thermalright daha sessiz.
Kasanız iyiyse fanlara yüksek para bayılmaya gerek yok bence, thermalright alınabilir diye düşünüyorum. Yüksek RPM ihtiyacınız varsa diğer modellere yönelebilirsiniz.
TR de neden be Quiet ürün yok nereden bulacağız bunları?be Quiet Light Wings veya Arctic BioniX P120 bütçe sorunu yoksa. Yüksek RPM ve düşük sesliler ve kaliteliler tabii ki.
Üstteki Thermalright ile Corsair arasındaki fark ise, thermalright max 1500rpm ve 25.6dB
Corsair ise max 2100RPM ve bir yerde 31 bir yerde 36dB yazıyor. Kağıt üstünde thermalright daha sessiz.
Kasanız iyiyse fanlara yüksek para bayılmaya gerek yok bence, thermalright alınabilir diye düşünüyorum. Yüksek RPM ihtiyacınız varsa diğer modellere yönelebilirsiniz.