Bütçe
30.000-40.000 TL

erenqsw

Başarılı
Merhaba, genel olarak oyun oynayabileceğim ve üniversitede işimi görebilecek bir laptop arıyorum. Bu fiyat bandında önerilerinizi bekliyorum.

Maksimum 40.000 liraya kadar çıkabilirim ama +1-2K çok da sorun olmaz.

Selam, 40.000TL bütçe çok ara bir bütçe. Bu fiyat bandında alınacak en mantıklı cihaz budur. Biraz ısınıyor kasa yapısından dolayı. UXTU kurup watt limiti attınız mı, iş bitti demektir.

Beğenmedim atıp HP Victus önermek, fazla komik. Kasa tasarımı yüzünden fanlar devamlı tıkanıyor, aşırı derecede sıcak çalışıyor cihaz. Öneri yapmadan önce biraz araştırın.

1774111551764.webp

2 tane ortalama bakır boru ve yan yana fanlar ile zor soğur zaten. Tasarım çok zayıf.

Bir de bunu öneriyorlar. Hayır neye güvenerek kendinden emin yazmış onu da anlamadım. Servisi desen berbat, cihaz desen berbat, kasa kalitesi desen berbat, termal iletim desen berbat. Komik olan tarafı, ben zamanımı harcayıp bu kadar bilgi birikimi edinmişim, adam doğru düzgün bilgisi olmadan ahkam kesiyor.

Bir de bunu öneriyorlar. Hayır neye güvenerek kendinden emin yazmış onu da anlamadım. Servisi desen berbat, cihaz desen berbat, kasa kalitesi desen berbat, termal iletim desen berbat. Komik olan tarafı, ben zamanımı harcayıp bu kadar bilgi birikimi edinmişim, adam doğru düzgün bilgisi olmadan ahkam kesiyor.
Ben alıştım hocam artık. Yeşil forumdan beri var böyle tipler. Arada bir kendimi tutamayıp uyarı yediğim de oluyor ama olsun.

@erenqsw, Bu arada ikinci el 5050 alabilirsiniz eğer ikinci el sorun olmazsa.

Selam, 40.000TL bütçe çok ara bir bütçe. Bu fiyat bandında alınacak en mantıklı cihaz budur. Biraz ısınıyor kasa yapısından dolayı. Uxtu kurup watt limiti attınız mı, iş bitti demektir.

Merhaba hocam, önerinize baktım. Bu fiyat bandında LOQ modelleri de var, hatta 43'e 5050'li var, link bırakıyorum. İndirim vs. kovalasam 40'a düşürsem (olursa) hangisi daha mantıklı olur?

Merhaba hocam, öneriniz için teşekkürler; 2. el düşünmüyorum. 5050 LOQ var, siz de bir bakabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba hocam önerinize baktım. Bu fiyat bandında LOQ modelleride var hatta 43'e 5050'li var link bırakıyorum. İndirim vs kovalasam 40a düşürsem (olursa) hangisi daha mantıklı olur.
https://ty.gl/veuwwsmk80hz3

Ben Lenovo LOQ konusunda 15XXX9 serisinin problemlerinden dolayı ön yargılıyım. Böyle konulara bakanlar illa mesajlarımı görmüşlerdir. Garanti servisi de BDH Bilişim, HP ile aynı. Berbat bir yer yani. Eğer riske girmek istiyorsanız, indirimde denk geldiyse alınabilir.