erenqsw
Başarılı
İlk mesajlarda yazdığım gibi. Ben bu seriye karşı ön yargılı davranıyorum. Lenovo, önceki LOQ serisi problemli olmasına rağmen hiçbir ses etmeden yeni seri çıkarttı. Anakart dizaynı değişti evet. Bir de garanti servisi muhabbeti var. Bdh bilişim bakıyor Lenovo cihazlara. Ben uzak dururdum.
Tekrar teşekkür ediyorum hocam ya TUF'ya X5t alacağım.
İlk mesajlarda yazdığım gibi. Ben bu seriye karşı ön yargılı davranıyorum. Lenovo, önceki LOQ serisi problemli olmasına rağmen hiçbir ses etmeden yeni seri çıkarttı. Anakart dizaynı değişti evet. Bir de garanti servisi muhabbeti var. Bdh bilişim bakıyor Lenovo cihazlara. Ben uzak dururdum.
Merhaba hocam tekrar rahatsız ediyorum kusura bakmayın. 50 civarlarından 60-65'lere çıkmayı düşündüm. Yani 15.000 bana koymaz ama değer mi onu da bilmiyorum almışken iyi olması gerektiğini düşünüyorum çünkü paranın sadece yarısı benden çıkacak ileride almak istesem 35.000'lik alacağım mesela şu an önümde boyle bir firsat varken daha iyisini almak daha mantıklı geldi. Bu bütçeler için ne önerebilirsiniz hocam? Ben ROG buldum bir tane 3-5 hafta önce 62.000 civarinda seyretmiş ara ara düşmüş hep böyle indirim kovalayabilirim ya da direkt alabilirim. Sadece bu fiyata 5050 olması biraz kötü geldi bana ama düşüncenizi ve önerinizi bekliyorum.
Son düzenleme: