Bütçe
30.000-40.000 TL
Kısaca çöp. Biraz daha detayına girersek; düşük watt GPU, ısınma problemleri, menteşe problemleri, sıcak havanın Panel'e üflenmesi sonucu ekran sararması gibi sıkıntıları var.
Tamamdır hocam ilginiz için teşekkür ederim.

Tamamdır hocam ilginiz için teşekkür ederim.

Hocam tekrar merhaba uğraştırıyorum ama slayer 512 GB 46.000 TL 1 TB yapınca (512 yetmez diye düşünüyorum.) 50.000 oluyor. 50.000 TL'ye 1TB kapasiteli önerebileceğiniz cihaz var mı? Ben böyle bir şey buldum ama fikrinizi veya farklı bir cihaz önerinizi merak ediyorum.

Son düzenleme:
Hocam tekrar merhaba uğraştırıyorum ama slayer 512 GB 46.000 TL 1 TB yapınca (512 yetmez diye düşünüyorum.) 50.000 oluyor. 50.000 TL'ye 1TB kapasiteli önerebileceğiniz cihaz var mı? Ben böyle bir şey buldum ama fikrinizi veya farklı bir cihaz önerinizi merak ediyorum.

Uğraştırmanızda problem yok. Cihazı siz kullanacaksınız, soru sormanız normal.

GameGaraj X5T gayet makul bir cihaz, 1 TB modeliyle de alınabilir fiyatta. GameRaider serisine ben güvenmiyorum. Gaming.gen.tr'nin alt markası, kendilerinin yorumlarına bakabilirsiniz. Tıpkı GameGaraj, Monster, Excalibur gibi farklı bir yere ürün üretip logo basıyorlar. GameGaraj ve GameRaider'ın, Monster ve Excalibur ile farkı ürettirdikleri firma. İki firma da Tongfang kasa kullanıyor.

Genel olarak, GameGaraj X5T daha başarılı bir ürün. Cihazın işlemcisine i7 diye bakmayın, 157W TDP değeri var. O donanım soğutamaz o işlemciyi.

Farklı olarak bunu önerebilirim, https://www.akakce.com/oyun-bilgisa...reedos-k7-512-gb-16-gb-fiyati,1276596553.html

Hem kasa kalitesi, hem soğutma performansı olarak segment'inin en iyisi.

Uğraştırmanızda problem yok. Cihazı siz kullanacaksınız, soru sormanız normal.

GameGaraj X5t gayet makul bir cihaz, 1 TB modeliyle de alınabilir fiyatta. Gameraider serisine ben güvenmiyorum. Gaming.gen.tr'nin alt markası, kendilerinin yorumlarına bakabilirsiniz. Tıpkı GameGaraj, Monster, Excalibur gibi farklı bir yere ürün üretip logo basıyorlar. GameGaraj ve Gameraider'ın, Monster ve Excalibur ile farkı ürettirdikleri firma. İki firma da Tongfang kasa kullanıyor.

Genel olarak, GameGaraj X5t daha başarılı bir ürün. Cihazın işlemcisine i7 diye bakmayın, 157W TDP değeri var. O donanım soğutamaz o işlemciyi.

Farklı olarak bunu önerebilirim, https://www.akakce.com/oyun-bilgisa...reedos-k7-512-gb-16-gb-fiyati,1276596553.html

Hem kasa kalitesi, hem soğutma performansı olarak segment'inin en iyisi.

Peki hocam X5t ile bu son attığınız TUF arasındaki 6-7 bin TL'lik farka değer mi? (TUF 512 olduğu için X5tyide 512 fiyatından baz alıyorum.)

Peki hocam X5t ile bu son attığınız TUF arasındaki 6-7 bin TL'lik farka değer mi? (TUF 512 olduğu için X5tyide 512 fiyatından baz alıyorum.)

Bana sorarsanız değer. Kasa kalitesi, soğutma performansı olarak çok önde TUF F16. laptopların uzun vadeli kullanımı için, kasa kalitesi çok önemli.

Bana sorarsanız değer. Kasa kalitesi, soğutma performansı olarak çok önde TUF F16. laptopların uzun vadeli kullanımı için, kasa kalitesi çok önemli.

Son olarak hocam bu fiyata başka önerebileceğiniz bir cihaz var mı yoksa TUF alamıyorsan X5t mi al diyorsunuz?

TUF aklıma yattı fakat satıcı olarak ilk defa gördüğüm satıcılar var resmi bir satıcı yok.

Son olarak hocam bu fiyata başka önerebileceğiniz bir cihaz var mı yoksa TUF alamıyorsan X5t mi al diyorsunuz?

TUF aklıma yattı fakat satıcı olarak ilk defa gördüğüm satıcılar var resmi bir satıcı yok.

Bu fiyat bandında, bu iki cihazın rakibi yok. Tabii X5T, F16 kasanın tam rakibi değil. Yine de, X5T tercih ettiğiniz zaman pişman olmazsınız.

Bu fiyat bandında, bu iki cihazın rakibi yok. Tabii X5t, F16 kasanın tam rakibi değil. Yine de, X5t tercih ettiğiniz zaman pişman olmazsınız.

Hocam satıcı olarak daha güvenilir satıcıların olduğu bir cihaz buldum fakat attığınızla aynı mı anlayamadır bir bakar mısınız?