Bütçe
30.000-40.000 TL
Yer
Trabzon
İyi Sosyaller herkese, taşınma arifesindeyiz eski buzdolabı artık ömrünü doldurdu gibi yeni bir tane almak istiyorum. Ancak hangi marka modele yönelmeliyim bilmiyorum. Samsung çamaşır makenesi almıştık 5 yılda ömrünü doldurdu. Şu an profilo marka aldım 3 4 yıl oldu sapasağlam. Ancak buzdolabında da bu markayı tercih etmeli miyim? Sizlerin de önerisine açığım bütçe 30-40 arası.

Samsung, Siemens, Beko, Bosch, Arçelik gibi markalar üzmez.

Altus hakkındaki düşünceleriniz nedir? Bosch Beko ve profilo aynı fabrika ürünü onu biliyorum. Arçelik bizimkiler istemedi Samsung'u ise ben istemedim açıkçası. Altus içinde araştırma yaptığımda koç Holdin'e ait olduğu Arçelik yan markası olduğunu buldum.

Altus hakkındaki düşünceleriniz nedir? Bosch Beko ve profilo aynı fabrika ürünü onu biliyorum. Arçelik bizimkiler istemedi Samsung'u ise ben istemedim açıkçası. Altus içinde araştırma yaptığımda koç Holdin'e ait olduğu Arçelik yan markası olduğunu buldum.
Arçeliğin alt markası. Müsait olunca konuya dönüş yapacağım.

Altus hakkındaki düşünceleriniz nedir? Bosch Beko ve profilo aynı fabrika ürünü onu biliyorum. Arçelik bizimkiler istemedi Samsung'u ise ben istemedim açıkçası. Altus içinde araştırma yaptığımda Koç Holding'e ait olduğu Arçelik yan markası olduğunu buldum.
Altus da güzel. Arçelik ile aynı zaten. Beko, Arçelik, Grundig, Altus aynı ürünler tamamen.