Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 30-33.000TL
iamnoobhas
Uzman
Aldınızmı? Almadıysanız yardım edebilirimHerkese merhaba.
Eski bir laptopum var ve yeni bir sisteme geçmek istiyorum. Hazır sistem olması gerek. Bütçe 2.000-3.000 TL bin esneyebilir. NVIDIA'nin cok F/P olmadığını duydum. 1080p monitörüm de var haberiniz olsun.
Almadim hocam. Bu arada bütçem de arttı en fazla 40k olabilir.
B580 iyi bir ekran kartı mı(4060 8GB modeline göre)
H610M-E mi yoksa A620M-K / B650M-R ikilisinden biri mi?
Hocam aşağıdaki sistemden iyi olanları seçip atabilir misiniz, aynı bütçeyle bir bilgisayar alacağım.(Anakartı B650M-R & SSD'yi Corsair'in 1TB SSD'si ve Thermalright hava soğutucusunu tercih edeceğim.) https://www.gaming.gen.tr/urun/6656...-8gb-16gb-ram-512gb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi/
iamnoobhas
Uzman
Şahsi düşünceme göre B650M-R daha iyi. Dediklerini alırsan gayet iyi olur. Soğutucu için ThermalRight Phantom Spirit öneririm. Tamamen bir sistem yaparak önermemi istiyorsan 30 bini geçer ama senin seçtiklerin zaten gayet yerinde olmuş. Daha iyi önerebilecek varsa mutlaka onlarada sor ama. Cevap vermelerini bekle yani.
B580 iyi bir ekran kartı mı(4060 8GB modeline göre)
H610M-E mi yoksa A620M-K / B650M-R ikilisinden biri mi?
Hocam aşağıdaki sistemden iyi olanları seçip atabilir misiniz, aynı bütçeyle bir bilgisayar alacağım.(Anakartı B650M-R & SSD'yi Corsair'in 1TB SSD'si ve Thermalright hava soğutucusunu tercih edeceğim.) https://www.gaming.gen.tr/urun/6656...-8gb-16gb-ram-512gb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi/
Az önce kontrol sağladım, Corsair'in SSD'sinin stoğu bitmiş... Klevv Crass C715 1TB / Lexar NM620 1TB seçenekleri arasından hangisini tercih edeyim sizce?Şahsi düşünceme göre B650M-R daha iyi. Dediklerini alırsan gayet iyi olur. Soğutucu için ThermalRight Phantom Spirit öneririm. Tamamen bir sistem yaparak önermemi istiyorsan 30 bini geçer ama senin seçtiklerin zaten gayet yerinde olmuş. Daha iyi önerebilecek varsa mutlaka onlarada sor ama. Cevap vermelerini bekle yani.
iamnoobhas
Uzman
Lexar alabilirsin. Diğerini hiç kullanmadım.Az önce kontrol sağladım, Corsair'in SSD'sinin stoğu bitmiş... Klevv Crass C715 1TB / Lexar NM620 1TB seçenekleri arasından hangisini tercih edeyim sizce?
Almadim hocam. Bu arada bütçem de arttı en fazla 40k olabilir.
Eğer toplama yapma gibi şansımız olursa bayağı yardımcı olabilirim şahsen hazır sistem sevmiyorum önermiyorumda.
Eğer toplama yapma gibi şansımız olursa bayağı yardımcı olabilirim şahsen hazır sistem sevmiyorum önermiyorumda.
Toplama olur hocam.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Lenovo IdeaPad Slim 3 nasıl bir laptop, kullananlar memnun mu?
- Hakan Yusuf