Bütçe
30.000 TL
Hocam S22 kullanıyorum prize bağlı yaşıyorum bir de cihazda Snapdragon işlemci var S25FE ve S24 Exynos işlemci ile geldi tüekiyeye bence ekran büyüklüğü S25 FE bir adım öne çıkıyor zaten 22'den beri 26 ya kadar birerbir aynı kamera var.

Performans konusunda %5 %10'luk farkı hissedemezsin One UI çok iyi çalışıyor.

Bence daha guncel cihazlara bakmalisin. 2 nesil oncenin telefonuna sifir olarak 30 bin verilmemeli.
Onerilerim.

30K₺'ye 7s Gen 4 mü?

İslemci aşırı vasat degil. Sadece bir Exynos 2400 degil o kadar. Saf Android'e sahip oldugundan dolayi islemci acigini yazilimla kapatiyor Nothing. Fiyati daha da dusecektir.

7s Gen 4'ün A37'deki Exynos 1480 ayarında bir SoC olduğundan bir haber gibisiniz sanırım. Zira S25 FE o fiyat bandındayken asla yüzüne bakılmaması gereken bir cihaz Phone (4a). Yazılım saf da olsa, One UI ağır bir arayüz de olsa Exynos 2400 fersah fersah önde olduğu kas gücüyle One UI'ın ağırlığı konusunda en ufak sorun yaşatmayacaktır.

Kaldı ki Phone (4a) kalın ve ekran/gövde oranı açısından kötü durumda olan bir cihaz.

İslemci asiri vasat degil. Sadece bir Exynos 2400 degil o kadar. Saf android'e sahip oldugundan dolayi islemci acigini yazilimla kapatiyor Nothing. Fiyati daha da dusecektir.
Ayni zamanda daha verimli bir islemci 7S Gen 4. Ekran suresi acisindan onemli bir arti.

Bir de, NP 4a'nin paneli 2160 Hz PWM sunuyor. Bunu soylemeden gecmeyelim.

Ayni zamanda daha verimli bir islemci 7S Gen 4. Ekran suresi acisindan onemli bir arti.

Bir de, NP 4A'nin paneli 2160 Hz PWM sunuyor. Bunu soylemeden gecmeyelim.

Aynı fiyattaki Exynos 2400'e göre çok ciddi geride olan bir SoC. Muadili A37'de bile artık LPDDR5X kullanıldığı 2026 yılında kendileri çağ dışı LPDDR4X türünde RAM kullanarak resmen kendi kendilerini rezil ettiler.

Ayrıca kullandığı Visionox marka Flexible AMOLED panelde bir kalite kontrol sorunu olduğundan şüpheliyim. Ufak bir çakmak testinde tamamen kullanılamaz hale geldi çünkü.

Alınır. S25 FE ile aynı işlemciyi kullanıyor. Eğer küçük bir cihaz isterseniz iyi bir telefon; ayrıca parmak izi sensörü S25 FE’ye göre daha iyi.

Ben de S23 kullanıyorum aynı durumdan şikayetçiyim. Günde 2 kere hatta bazen 3 kere şarja taktığım oluyor. S25 FE daha mantıklı olur eğer Samsung cihaz isterseniz.