30.000 TL'ye laptop önerisi

Bütçe
30.000 TL
Aklınız yattıysa LOQ'u alabilirisiniz. 140W bir Acer güzel olur ama fiyatları uçuk.
20k ile başladım bence bu kadar yeter. Metin2 ve valorant oynıycam bu loq da rdr2 bile oynamış insanlar rdr2 de çok zorlayıcı oyun

20k ile başladım bence bu kadar yeter. Metin2 ve valorant oynıycam bu loq da rdr2 bile oynamış insanlar rdr2 de çok zorlayıcı oyun
Hocam rdr 2 2018 yapımı harika bir oyun olsada artık sistemleri genelde cyberpunk 2077 gibi rt oyunlarda test ediyorlar.

Şu cihazı buldum kronik sorunu var mı bilmiyorum ama işinizi görür.
6gb vramli modellerde fiyat artıyor.

Son düzenleme:
Lenovo LOQ laptopum var benim başıma bu olay geldi. Bence LOQ'ların hepsinden uzak dur. Şimdilik ASUS veya Acer bak derim.

@6159,

Özellikle o modelde söylüyorlar zaten anakart yandı diye. AMD modellerde yok diyor arkadaşlar çok azmış.

AMD modellerdede olduğu söyleniyor. Dediğim gibi sözümün arkasındayım. Yine de siz bilirsiniz.

AMD modellerdede olduğu söyleniyor. Dediğim gibi sözümün arkasındayım. Yine de siz bilirsiniz.
Ne alıcaz o zaman. Lenovo sorunlu victus sorunlu acer sorunlu a dan z tüm markalarda sorun var herkes bir şey diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…