- Makaleler
- 1
Aklınız yattıysa LOQ'u alabilirisiniz. 140W bir Acer güzel olur ama fiyatları uçuk.Biraz değil 45 50k bulur 140w diye düşünüyorum en az
Aklınız yattıysa LOQ'u alabilirisiniz. 140W bir Acer güzel olur ama fiyatları uçuk.Biraz değil 45 50k bulur 140w diye düşünüyorum en az
20k ile başladım bence bu kadar yeter. Metin2 ve valorant oynıycam bu loq da rdr2 bile oynamış insanlar rdr2 de çok zorlayıcı oyunAklınız yattıysa LOQ'u alabilirisiniz. 140W bir Acer güzel olur ama fiyatları uçuk.
Hocam rdr 2 2018 yapımı harika bir oyun olsada artık sistemleri genelde cyberpunk 2077 gibi rt oyunlarda test ediyorlar.20k ile başladım bence bu kadar yeter. Metin2 ve valorant oynıycam bu loq da rdr2 bile oynamış insanlar rdr2 de çok zorlayıcı oyun
Model ney amd mi intel mi?Lenovo LOQ laptopum var benim başıma bu olay geldi. Bence LOQ'ların hepsinden uzak dur. Şimdilik ASUS veya Acer bak derim.
Özellikle o modelde söylüyorlar zaten anakart yandı diye. Amd modellerde yok diyor arkadaşlar çok azmış
@6159,
Özellikle o modelde söylüyorlar zaten anakart yandı diye. AMD modellerde yok diyor arkadaşlar çok azmış.
Ne alıcaz o zaman. Lenovo sorunlu victus sorunlu acer sorunlu a dan z tüm markalarda sorun var herkes bir şey diyorAMD modellerdede olduğu söyleniyor. Dediğim gibi sözümün arkasındayım. Yine de siz bilirsiniz.