30.000 TL'ye RTX 2060 laptop alınır mı?

Bütçe
30.000 TL

Kardeşim madem kazık yemek istiyor, zorla sandalyeye bağlayıp hayır kazık yemeyeceksin diyemeyiz ona. Bırak boş ver. Ben de 17 yıldır bilişim ile ilgili meslekler ile uğraşıyorum ve bu cihaz alınmaz diyorum. Seçimini yapmış. Konuşmaya gerek yok artık.

Kafadan 10k daha aşağı fiyatlara hatta daha da fazladır size söylenilen donanımın üstünü satıyorlar açık açık söylemeliyim ki adam sizi açık açık dolandırmaya çalışıyor kaporayı geri alabiliyorsanız alın derim o para o bilgisayara verilmez 2060'dan saf kas gücü beklemek saçmalık üniversite hayatını geçtim aldıktan sonra 8 GB RAM ile 1 ayı çıkaramaz anca film falan izler.

Boş verin. Sizin paranız değil sonuçta. Versin parasını alsın. Aldıktan sonra internete bakarken pişman olur zaten.

Vallahi doğru diyorsunuz ikna etmeye çabalıyorum ama kendi bilir bu saatten sonra.

İnsan şüpheye düşüyor işte acaba önümdeki esnafa mı internete mi güveneyim diye ama haklısınız sanırım. O kadar da esnaf diye el üstünde tutup güvenmemek lâzımmış.

İnsan şüpheye düşüyor işte acaba önümdeki esnafa mı internete mi güveneyim diye ama haklısınız sanırım. O kadar da esnaf diye el üstünde tutup güvenmemek lâzımmış.
Ben de esnaf iken çok yalancı firma tanıdım. Tanıdığım tek bir dürüst firma var o da Allah'a şükür hâlen ekmek yiyor. 50 esnaf gördüysem 48'i sadece parasına bakmıştır.

İptal edemez diye biliyorum kapora yanabilir umalım da çok vermemiş olsun arkadaş.
Ders olsun. Sadece o arkadaşa da değil, yapay zekâ forumları bitirecek veya forumlar gereksiz diyenlere de ders olsun.

Yapay zekâya da soramazlardı bu soruyu muhtemelen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…