Kapora o ürünün satın alınacağının garantisi ürün ne olursa olsun satın alınmaktan vazgeçerse veya anlaşılan sürede alım satım işlemi yapılmazsa satış iptal edilip kaporaya çökülebilir en azından benim piyasada gördüğüm durum bu adam sen beni oyaladın deyip kaporayı vermeyebilir hele ki para elden verilmişse verdiğini de kanıtlayamaz bu durumda yapacak pek bir şey yok ben olsam kapora 10k üzeri bir ücret değilse yanmasını göze alır ama o bilgisayarı almazdım. Sonuçta 18-20k ya satılan( o da 256/8 değil 512/16 yine idare edecek özellikler) bir bilgisayar 30k ya satılmak isteniyor belki de bilgisayarda parça değişimi de oldu ve yan sanayi parça ile onarım sağlandı ileride bilgisayarın adamın elinde patlayıp patlamayacağını nereden bileceğiz 30k + tamir ücreti olacak bir de kardeşim bilmem kaç sene ben sana garanti veriyorum der bilgisayar bozulduğunda bu seninle ilgili bir durum bunu ben karşılayamam şu kadar ücretin var orijinal parçayla onarım sağlarız ayağına birkaç k geçirir tam olur. Zaten servislerin şu an yaptığı en iyi şey bu gidin bakın sarı sitedeki çoğu elektronik ürün satıcı tarafından 1 yıl garantili ama garantisi tartışılır konuyu açan arkadaşın kuzenini ciddi ciddi oturtmak istiyorlar belli yani.
Kimse kaliteli malı övmeyle uğraşmaz o ürün zaten kaliteliyse kendini belli eder.