30.000 TL'ye RTX 2060 laptop alınır mı?

Bütçe
30.000 TL
Allah aşkına bilgisayarda olan biri bu konuya 25-27 bine daha düzgün olan cihazlar paylaşsın artık. 6 sayfa oldu konu. Cihaz göstermeden olmayacak gibi.

Eki Görüntüle 218796
Kaporayı bırakın 30 bininden olacak çocuk sanki. Umarım kuzenim meydan dayağına kurban gitmez bilgisayarcı salmayacak gibi.

Baskı kuruyor, karşıdakini suçlu hissettirmeye çalışıyor, kaybetme korkusu oluşturmaya çalışıyor ve kıtlık var mış gibi lanse ediyor. Temel satış manipülasyonu. Umarım düşmez. Bence bu kişi empati yoksunu, manipülatif ve narsist birisi. Çok korkutucu...

Allah aşkına bilgisayarda olan biri bu konuya 25-27 bine daha düzgün olan cihazlar paylaşsın artık. 6 sayfa oldu konu. Cihaz göstermeden olmayacak gibi.
Talongod (etiketlemeyeyim dedim durduk yere) atmıştı bir tane link, onun attığı güzeldi onu önerdim şimdi kuzenime. En mantıklısı onu almak aynı fiyat bandında zaten neredeyse.

Talongod (etiketlemeyeyim dedim durduk yere) atmıştı bir tane link, onun attığı güzeldi onu önerdim şimdi kuzenime. En mantıklısı onu almak aynı fiyat bandında zaten neredeyse.
Nereye link attı bilmiyorum ama bu sitenin kitlesinin önereceği herhangi bir cihaz, konudaki cihazdan daha iyidir.

Özelliklerini geçtim sıfır olmasının 2 büyük avantajı var, hem bu tür bir adam para kazanmamış olacak hem de gerçekten ürün sıfır ve garantili olacak. Her türlü daha iyi bir tercih olur.

Bu mesaj kuzenimi korkutmaya yetti patlar vesaire deyince. Doğru diyorsunuz ne kadar tanıdık bir abimiz de olsa kazıklamaya yer arıyormuş. Ayıp etti biraz. Kaporayı ben yarın yanına gidip konuşmaya çalışacağım kuzenin bir iş becerebileceği yok 3 bin lirasından olmasın çocukcağız.

Nereye link attı bilmiyorum ama bu sitenin kitlesinin önereceği herhangi bir cihaz, konudaki cihazdan daha iyidir.

Son düzenleme:

Muhtemelen vermeyecek ama siz yine de sorun bu tamamen satıcının inisiyatifine kalmış bir durum benim kuzenim ev sattı alıcı kişi müşteri kılığına girmiş emlakçıydı kendisini 1 ay bekletti diye satmaktan vazgeçip kaporayı geri vermedi adam da bir şey diyemedi çünkü istese ne istemese ne kendisi ile ilgili bir sorun, sizdeki de benzer almaktan vazgeçmeniz sizinle ilgili bir durum diyecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…