- Makaleler
- 14
Allah aşkına bilgisayarda olan biri bu konuya 25-27 bine daha düzgün olan cihazlar paylaşsın artık. 6 sayfa oldu konu. Cihaz göstermeden olmayacak gibi.
Eki Görüntüle 218796
Kaporayı bırakın 30 bininden olacak çocuk sanki. Umarım kuzenim meydan dayağına kurban gitmez bilgisayarcı salmayacak gibi.
Ben kuzenime yak gitsin dedim 27 binden önemli değil en kötü ben atarım ona zaten o kadar önemliyse.İkna yeteneği olmasaydı o mesleği yapamazdı zaten. Ya dürüstçe yapacak ya da bu şekilde. Kısaca kaporayı yakın veya alabiliyorsanız alın 2 türlü de kazanırsınız.
"Yeter ki paramı ver" diye ağlamadığı kalmış bir tek. Bu fiyata katbekat iyileri bulunur, RTX 2060 mı kalmış?Eki Görüntüle 218796
Kaporayı bırakın 30 bininden olacak çocuk sanki. Umarım kuzenim meydan dayağına kurban gitmez bilgisayarcı salmayacak gibi.
Talongod (etiketlemeyeyim dedim durduk yere) atmıştı bir tane link, onun attığı güzeldi onu önerdim şimdi kuzenime. En mantıklısı onu almak aynı fiyat bandında zaten neredeyse.Allah aşkına bilgisayarda olan biri bu konuya 25-27 bine daha düzgün olan cihazlar paylaşsın artık. 6 sayfa oldu konu. Cihaz göstermeden olmayacak gibi.
Nereye link attı bilmiyorum ama bu sitenin kitlesinin önereceği herhangi bir cihaz, konudaki cihazdan daha iyidir.Talongod (etiketlemeyeyim dedim durduk yere) atmıştı bir tane link, onun attığı güzeldi onu önerdim şimdi kuzenime. En mantıklısı onu almak aynı fiyat bandında zaten neredeyse.
Özelliklerini geçtim sıfır olmasının 2 büyük avantajı var, hem bu tür bir adam para kazanmamış olacak hem de gerçekten ürün sıfır ve garantili olacak. Her türlü daha iyi bir tercih olur.Talongod (etiketlemeyeyim dedim durduk yere) atmıştı bir tane link, onun attığı güzeldi onu önerdim şimdi kuzenime. En mantıklısı onu almak aynı fiyat bandında zaten neredeyse.
Bu mesaj kuzenimi korkutmaya yetti patlar vesaire deyince. Doğru diyorsunuz ne kadar tanıdık bir abimiz de olsa kazıklamaya yer arıyormuş. Ayıp etti biraz. Kaporayı ben yarın yanına gidip konuşmaya çalışacağım kuzenin bir iş becerebileceği yok 3 bin lirasından olmasın çocukcağız.Kapora o ürünün satın alınacağının garantisi ürün ne olursa olsun satın alınmaktan vazgeçerse veya anlaşılan sürede alım satım işlemi yapılmazsa satış iptal edilip kaporaya çökülebilir en azından benim piyasada gördüğüm durum bu adam sen beni oyaladın deyip kaporayı vermeyebilir hele ki para elden verilmişse verdiğini de kanıtlayamaz bu durumda yapacak pek bir şey yok ben olsam kapora 10k üzeri bir ücret değilse yanmasını göze alır ama o bilgisayarı almazdım. Sonuçta 18-20k ya satılan( o da 256/8 değil 512/16 yine idare edecek özellikler) bir bilgisayar 30k ya satılmak isteniyor belki de bilgisayarda parça değişimi de oldu ve yan sanayi parça ile onarım sağlandı ileride bilgisayarın adamın elinde patlayıp patlamayacağını nereden bileceğiz 30k + tamir ücreti olacak bir de kardeşim bilmem kaç sene ben sana garanti veriyorum der bilgisayar bozulduğunda bu seninle ilgili bir durum bunu ben karşılayamam şu kadar ücretin var orijinal parçayla onarım sağlarız ayağına birkaç k geçirir tam olur. Zaten servislerin şu an yaptığı en iyi şey bu gidin bakın sarı sitedeki çoğu elektronik ürün satıcı tarafından 1 yıl garantili ama garantisi tartışılır konuyu açan arkadaşın kuzenini ciddi ciddi oturtmak istiyorlar belli yani.
Kimse kaliteli malı övmeyle uğraşmaz o ürün zaten kaliteliyse kendini belli eder.
Nereye link attı bilmiyorum ama bu sitenin kitlesinin önereceği herhangi bir cihaz, konudaki cihazdan daha iyidir.
Evet, kesinlikle daha iyi bir cihaz bu.Bu mesaj kuzenimi korkutmaya yetti patlar vesaire deyince. Doğru diyorsunuz ne kadar tanıdık bir abimiz de olsa kazıklamaya yer arıyormuş. Ayıp etti biraz. Kaporayı ben yarın yanına gidip konuşmaya çalışacağım kuzenin bir iş becerebileceği yok 3 bin lirasından olmasın çocukcağız.
Bu mesaj kuzenimi korkutmaya yetti patlar vesaire deyince. Doğru diyorsunuz ne kadar tanıdık bir abimiz de olsa kazıklamaya yer arıyormuş. Ayıp etti biraz. Kaporayı ben yarın yanına gidip konuşmaya çalışacağım kuzenin bir iş becerebileceği yok 3 bin lirasından olmasın çocukcağız.