Bütçe
40.000 TL
9070 XT'ye uzağım arkadaşlar. Çünkü bu kartı en az 5 yık boyunca değiştirmeyeceğim ve 50.000 TL riske atabileceğim bir para değil. Yıllarca AMD'de kullanım RX 5500 XT, RX 6700 XT ve RX 6900 XT olmak üzere, yıllarca NVIDIA'da kullandım GTX 1050 Ti, RTX 3070, RTX 3090 ve şu an tekrar 3070 kullanıyorum bir kere bile yolda bırakmadı.

Ancak AMD'de 6900 XT dışında ki o Sapphire Toxic'di çok üst seviye olduğu için yarı yolda bırakmadı belki bilmiyorum diğer kartlarımda illaki bi şeylerle uğraştım. Bu yüzden NVIDIA taraftarıyım artık.

RTX 5000 serisinde Gamerock nasıl?
iGame alıp pembe yerleri beyaza boyasak olmaz mı?

iGame alıp pembe yerleri beyaza boyasak olmaz mı?

Pahalı ürün olduğu için ve değer kaybetmemesini istediğim için maalesef. Diğer her türlü bileşenin boya işine girerdim ancak ekran kartları diğer bileşenlere göre çok daha değerliler parasal açıdan.

İyi-kötü mevzusunu geçtim, kasanızın içinde baya sırıtır. 🙂

Eski ekran kartım Gamerock sırıtmıyor ancak RTX 5000 serisinde Gamerock Gamerock olmaktan çıkmış garip bi şey olmuş. O kristal tasarımı yapsalarmış keşke RAM'lerimle uyumlu oluyordu.

Eski ekran kartım Gamerock sırıtmıyor ancak RTX 5000 serisinde Gamerock Gamerock olmaktan çıkmış garip bi şey olmuş. O kristal tasarımı yapsalarmış keşke RAM'lerimle uyumlu oluyordu.
Kristal tasarımı değiştirmeselerdi İGame ile birlikte onuda önerirdim.

5000 serisinde yaptıklıkları tasarım benim bile hiç hoşuma gitmedi. Çok alakasız duruyor.

Pahalı ürün olduğu için ve değer kaybetmemesini istediğim için maalesef. Diğer her türlü bileşenin boya işine girerdim ancak ekran kartları diğer bileşenlere göre çok daha değerliler parasal açıdan.
Screenshot_20250919_201841.webp

Screenshot_20250919_201925.webp

@Hamza Ensar Sağlam 🙆🙆🙆🙆🙆

Biri 52'ye diğeri 28 ya da 30'a satılmaya geliyor. 😅

Son düzenleme:
Kristal tasarımı değiştirmeselerdi İGame ile birlikte onuda önerirdim.

5000 serisinde yaptıklıkları tasarım benim bile hiç hoşuma gitmedi. Çok alakasız duruyor.

@Hamza Ensar Sağlam 🙆🙆🙆🙆🙆

Biri 52'ye diğeri 28 ya da 30'a satılmaya geliyor. 😅

Her hafta indirime giriyorlar vallahi 😅

Arkadaşlar bu nasıl?

@LH44

Son düzenleme:

Ondan daha iyi olmuş diyebilirim. 🙆

Biraz fazla iyiymiş kart 😅 Bunu duruma göre 3 ay sonra almaya çalışacağım çok şık ve performansı mükemmel.

Sadece teardown bulup izlemem lazım. Gamerock gibi iğrenç bir mühendisliğe sahip değilse kesin kararım bu olur.

Geçen 55'e iGame beyaz 5080 düşmüştü. Bence renk uyuyorsa alınır.

Renk uymuyor maalesef.

@LH44 kartın hiç bir yerde düzgün bir incelemesini bulamadım. Sizin bildiğiniz var mı?

Son düzenleme: