Yer
United Kingdom
Çok gördüğüm bir yanlış, artık söylemekten bıktım. Konu olarak açıyorum.

29 Euro'ya bir ürün alıyorsunuz, 10 Euro gümrük ücreti, 5 Euro da kargo ücretiyle ürün 44 Euro oluyor. Gümrükten geçer. Çünkü ürünün fiyati 29 Euro, 30 Euro değil. Bu 30 Euro sınırına vergiler ve kargo ücretleri dahil değil.

60 Euro'luk bir ürünü 29 Euro olarak göstersinler geri kalanını da kargo olarak göstersinler. Öyle bir şey olabilir mi? Siteler istese.

Çok gördüğüm bir yanlış, artık söylemekten bıktım. Konu olarak açıyorum.

29 Euro'ya bir ürün alıyorsunuz, 10 Euro gümrük ücreti, 5 Euro da kargo ücretiyle ürün 44 Euro oluyor. Gümrükten geçer. Çünkü ürünün fiyati 29 Euro, 30 Euro değil. Bu 30 Euro sınırına vergiler ve kargo ücretleri dahil değil.

Ben 21'den önce sipariş versem ama siparişim 21'inden sonra gelse buna gümrük kuralı dahil mi?

Ben 21'den önce sipariş versem ama siparişim 21'inden sonra gelse buna gümrük kuralı dahil mi?
Dahil.

@Toby Fox Donanim Arsivi'ndeki adam kargo dahil olarak hesapliyorlar diyordu. Kendi tecrubeleriymis. Olmasi gereken senin dedigin gibi pratikte ulkenin devleti de vatandasi da tokatci. Beklerim. Hakkini ararsin, 10 euroyu sana 2 yila verirler :rofl: