Arkadaşlar Test Kredi Kartları - Paycell bu sitede test kredi kartları yazıyor. Amazon Gaming için kullanmak suç mu? Test kredi kartları ne işe yarıyor?
Son düzenleyen: Moderatör:
Onlar kredi kartı ödeme sistemini yani entegrasyon yazılımını denemek için kullanılır. İstesen de kullanamazsın![]()
Paparanız var ise hayalet kart kullanın daha kolay olur.
Daha numarayı vermek istemiyorsanız siz direkt boş verin çünkü TC vereceksinizNumaramı vermek istemiyorum ne yapacağım Papara için.
Hayalet kart için TC vermesi gerekmiyor.Daha numarayı vermek istemiyorsanız siz direkt boş verin çünkü TC vereceksinizne TC'si? Kimlik vereceksiniz.
Üyelik oluşturmak için doğrudan yasal bilgilerini vermesi gerekiyor.
Test kartların bazen açık kaldığı ve içinde 2-3TL bakiye olduğu oluyor. Hatta Paycell sitesindeki kartları biliyorum bazılarının son kullanma tarihi bile geçmiş durumda. O kartlarda herhangi bir bakiye veya aktiflik kaldığını düşünmüyorum ama eğer böyle bir kart bulabilirseniz Amazon Prime için 1 aylık bedava üyelik başlatabilirsiniz. Fakat hesabınız spama düştüyse o zaman 0.99USD çekmek isteyecektir.Arkadaşlar Test Kredi Kartları - Paycell bu sitede test kredi kartları yazıyor. Amazon Gaming için kullanmak suç mu? Test kredi kartları ne işe yarıyor?