Anlamıyorsunuz. Full orijinal bir arabadan bahsediyoruz Linea al diyorsunuz. Bu arabayi sizce butcem bu olduğu için mi almak istiyorum? Orijinal bir Broadway'i taksi çıkması arabaya tercih ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anlamıyorsunuz. Full orijinal bir arabadan bahsediyoruz Linea al diyorsunuz. Bu arabayi sizce butcem bu olduğu için mi almak istiyorum? Orijinal bir Broadway'i taksi çıkması arabaya tercih ederim.

Bu sizin seçiminiz. Ancak tekrar söylüyorum ki fabrika çıkışlı olsa dahi o parayı hak etmiyor ve emin olun bu tip eski araçlarda değişenin hiç bir önemi yok.

O paraya aldıktan sonra da ileride tekrar aynı paraya satamazsınız. Çünkü bu tip araçlara çok meraklısı dışında kimse bu paraları vermiyor.

O paraya o km de Linea imkansız değil mi?

Ayrıca faize 1 tl yatirmam.
Bir sürü ilan var, rahat bulunur. Taksi çıkmaları daha uygundan gidiyor. Ekspertiz yaptırıp alırsın zaten güvenilir bir yere. Onun dışında diğer dediğine gelirsek, senin katılım bankasında duran 1 TL'yi dahi banka kullanıyor zaten, ufak bir taksitli ürün alıyorsun kâr payı diye senden faiz alıyor. Borç çekiyorsun faiz kadar kâr payı ödüyorsun. Senin Broadway'a vereceğin bu paraya millet 96 Mercedes C200d satıyor, ha bu arabayı yürütmesi Broadway'dan pahalıdır orası ayrı, ancak dediğim gibi senin fiyat şişik. İnternette çok daha uyguna varlar. Değişene falan bakılmaz zaten bu modellerde, bu fiyata arayacağın tek şey seni A noktasından B noktasına götürmesi olacak. Fazlasını bu paraya istemek komedi olur.
1760814132802.webp

1760813846400.webp

@janxietyy Volkswagen Transporter 1 alip ulke turuna cikmak istiyorum diyen birine o alinmaz ya Apple Car Play'i yok demekle ayni şey yaptiginiz.

250'ye satildi araba bu arada.

Son düzenleyen: Moderatör: