Ben örnek linkler atıyorum, mesaj detaylarında da yazdım size yukarıda. Daha iyisini denk getirme ihtimaliniz var, denk getirmeniz gerekiyor takip edip. Ya da bütçe arttırmak yine şart. Siz takip edeceksiniz devamında. Ben size örnek teşkil etmesi için attım, sizin ilan atıp açtığınız konulardan fikir almanız çok daha sağlıklı bir yöntem. İlanları referans olsun diye atmıştım size aslında. Elinizdeki bütçeye göre maksimumlar bunlar zaten.
Sizin bizlere ilan atıp sormanız çok daha mantıklı bir süreçtir. Örnek olması için attığım, referans alın diye gönderdiğim ilanları şayet beğenmediyseniz; beğenmeniz için atmamıştım zaten, dediğim gibi.
1.3 Multijet motor bakımlıysa üzmez. Punto'larda kronik sorunlar var zaten. Torpido çatlaması, sık sık lamba kesmesi, City modu sorunları, bazen kapılar açılmama yapabiliyor, ufak tefek elektronik sorunlar var. Hatırlayamadığım bir iki tane daha var irili ufaklı.
Punto ile focus zaten kıyaslanamaz. C segment focus, punto ise b segment bir araç. Arada yaş farkı bile olsa kalite, yol tutuş, konfor, sağlamlık derken focus çok daha iyi bir arabadır. Bizzat kendi aracımdı, biliyorum çünkü zamanında.
Bir tane ilan atayım temiz, lakin anlamı yok çünkü sizin bütçenizi aşıyor.