Geraltın kılıcı
Üstün
Ayda bir Ankara'ya kadar gidip geleceğim. Bu sebeple uzun yol aracı arıyorum. Bu fiyata uygun, uzun yol için hangi arabalar var?
Katılıyorum. Burdan söylemek biraz kolay bütçe artır demek ama gerçekten biraz yükseltince iyiki almışım denecek daha çok araç var. Biraz daha zorlanabilir.Opsiyon çok o fiyat bareminde. 400-450k civarına çıkabilsen, daha güzel tavsiyeler verilebilir. Artık maalesef eli ayağı düzgün araçlar o fiyatlardan itibaren başlıyor. 300k civarında alacağın araçlar, başını ağrıtabilir. O ihtimali her zaman düşünmek lazım.
Nissan Almera, Clio, Focus 1, Bora o fiyatlarda denk getirilebilir.
Aklında bir model var mı? Değerlendirelim.
Opsiyon çok o fiyat bareminde. 400-450k civarına çıkabilsen, daha güzel tavsiyeler verilebilir. Artık maalesef eli ayağı düzgün araçlar o fiyatlardan itibaren başlıyor. 300k civarında alacağın araçlar, başını ağrıtabilir. O ihtimali her zaman düşünmek lazım.
Nissan Almera, Clio, Focus 1, Bora o fiyatlarda denk getirilebilir.
Aklında bir model var mı? Değerlendirelim.
Fiat Egea, Linea ve Toyota Corolla var aslında kafamda. Hem araçların ustası fazla hem de 2 araçta uzun yol için ideal gibi geliyor. Egea'yı zaten taksiciler aşırı fazla kullanıyor. Uzun yolda kötü olsa kullanmazlar galiba. Toyota Corolla'yı ise herkes önerdiği için diyorum.
Honda Euro Accord olabilir, bu fiyat bandında pek temizi denk gelmez ama konforlu ve uzun yolu keyifli bir araçtır.Ayda bir Ankara'ya kadar gidip geleceğim. Bu sebeple uzun yol aracı arıyorum. Bu fiyata uygun, uzun yol için hangi arabalar var?
1.3 bakılabilir kanka, 1.6'lara deli para istiyorlar.
Honda Euro Accord olabilir, bu fiyat bandında pek temizi denk gelmez ama konforlu ve uzun yolu keyifli bir araçtır.
1.3 bakılabilir kanka, 1.6'lara deli para istiyorlar.
1.6 piyasası arttıysa yapacak bir şey yok. Ancak 1.3'te sık uzun yol yapanı cidden uyuz eder.
Accentlerde D3EA kodlu 1.5 motora yanaşmayın da, aman diyeyim.Çekişi iyi değil 1.3 motorun, katılıyorum. Alınırsa 1.6 motor efsane kasada alınmalı mümkünse tabii.