Opsiyon çok o fiyat bareminde. 400-450k civarına çıkabilsen, daha güzel tavsiyeler verilebilir. Artık maalesef eli ayağı düzgün araçlar o fiyatlardan itibaren başlıyor. 300k civarında alacağın araçlar, başını ağrıtabilir. O ihtimali her zaman düşünmek lazım.

Nissan Almera, Clio, Focus 1, Bora o fiyatlarda denk getirilebilir.

Aklında bir model var mı? Değerlendirelim.

Opsiyon çok o fiyat bareminde. 400-450k civarına çıkabilsen, daha güzel tavsiyeler verilebilir. Artık maalesef eli ayağı düzgün araçlar o fiyatlardan itibaren başlıyor. 300k civarında alacağın araçlar, başını ağrıtabilir. O ihtimali her zaman düşünmek lazım.

Katılıyorum. Burdan söylemek biraz kolay bütçe artır demek ama gerçekten biraz yükseltince iyiki almışım denecek daha çok araç var. Biraz daha zorlanabilir.

Fiat Egea, Linea ve Toyota Corolla var aslında kafamda. Hem araçların ustası fazla hem de 2 araçta uzun yol için ideal gibi geliyor. Egea'yı zaten taksiciler aşırı fazla kullanıyor. Uzun yolda kötü olsa kullanmazlar galiba. Toyota Corolla'yı ise herkes önerdiği için diyorum.

Son düzenleme:
Fiat Egea, Linea ve Toyota Corolla var aslında kafamda. Hem araçların ustası fazla hem de 2 araçta uzun yol için ideal gibi geliyor. Egea'yı zaten taksiciler aşırı fazla kullanıyor. Uzun yolda kötü olsa kullanmazlar galiba. Toyota Corolla'yı ise herkes önerdiği için diyorum.

Doğru ustası ve parçası saydığın modellerin var. Egea o fiyata alamazsın. Alsan bile taksi çıkması olur, yada ciddi problemleri vardır. Bir 300 bin liralık daha yapar seni. Tavsiye etmem. Eli ayağı düzgün Egea için 600K bütçe lazım.

Corolla tavsiye ederim ama o bütçe ile kedi gözlü tutulmuyan kasa gelir. Veya yine önermediğim 1.3 motorlu kliması ve hidrolik direksiyonu bile şans eseri opsiyon olan efsane kasa gelir. Efsane kasada 1.6 motor tavsiyem olur.

Linea olabilir. Ama onda da eli ayağı düzgünler yine 400-450K civarından başlıyor maalesef.

Ayda bir Ankara'ya kadar gidip geleceğim. Bu sebeple uzun yol aracı arıyorum. Bu fiyata uygun, uzun yol için hangi arabalar var?
Honda Euro Accord olabilir, bu fiyat bandında pek temizi denk gelmez ama konforlu ve uzun yolu keyifli bir araçtır. :)

1.6 Accent Admire alabilirsin o da çok iyidir.
1.3 bakılabilir kanka, 1.6'lara deli para istiyorlar.