Merhaba arkadaşımla FIFA 15 oynamak arkadaşıma idareten maksimum 300 TL'ye gamepad arıyorum. Bu bütçede hep çakmalar ve birkaç ayda bozulacak gamepadler vardır biliyorum ama çok önemli değil. Birkaç ay idare etse yeter zaten. 300 TL'nin maalesef 1 kuruş üstüne çıkamaz arkadaşım. Önerilerinizi bekliyorum.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 300
PES13 oynanan kutu gibi aletlerde genelde Hadron falan kullanıyorlar.
Bir de çok eskiden tanesi 25 ₺ iki tane şu ürünün Platoon markası basılmış oyun kolu almıştım. Kuzenim ile PES11 oynarken kullandık. Çok kullanılmadı belki, geçen yıllarda PS1 oyunu oynarken de daha rahat olduğunu fark edip kullanmıştım. Halen çalışıyor. Şu fiyatı verir miyim bilemedim. Ama yukarıdaki oyun kollarını da PES13 kafelerde kullandığımdan, elimde de olan bu model malzeme kalitesi olarak bir tık daha iyi. Yukarıdaki ürünlerin tuşlarının çıkma sorunu çok vardı diye hatırlıyorum. Belki 1-2 üst modelde bu sorunları düzelttirip ürettirmiş olabilirler.
Belki daha uzun süre hayatta kalır. Ama kesinlikle net bir şey diyemem. Fason üretim ürünler tamamen şans işi. Bununla üretime alışan Çin pazarı, artık kendi kaliteli markalarını üretiyor. Ayrıca çok daha pahalı ve kaliteli fason üretim klavye, fare, gamepad üretiyorlar. Yani bunlar Avrupa'da 1-2 € gibi fiyatlara satılıyor. O yüzden en azından sorunsuz çalışanını düzenli üretip satan bir aracı firma yok.
Bir de çok eskiden tanesi 25 ₺ iki tane şu ürünün Platoon markası basılmış oyun kolu almıştım. Kuzenim ile PES11 oynarken kullandık. Çok kullanılmadı belki, geçen yıllarda PS1 oyunu oynarken de daha rahat olduğunu fark edip kullanmıştım. Halen çalışıyor. Şu fiyatı verir miyim bilemedim. Ama yukarıdaki oyun kollarını da PES13 kafelerde kullandığımdan, elimde de olan bu model malzeme kalitesi olarak bir tık daha iyi. Yukarıdaki ürünlerin tuşlarının çıkma sorunu çok vardı diye hatırlıyorum. Belki 1-2 üst modelde bu sorunları düzelttirip ürettirmiş olabilirler.
Belki daha uzun süre hayatta kalır. Ama kesinlikle net bir şey diyemem. Fason üretim ürünler tamamen şans işi. Bununla üretime alışan Çin pazarı, artık kendi kaliteli markalarını üretiyor. Ayrıca çok daha pahalı ve kaliteli fason üretim klavye, fare, gamepad üretiyorlar. Yani bunlar Avrupa'da 1-2 € gibi fiyatlara satılıyor. O yüzden en azından sorunsuz çalışanını düzenli üretip satan bir aracı firma yok.
Pes13 oynanan kutu gibi aletlerde genelde Hadron falan kullanıyorlar.
Bir de çok eskiden tanesi 25 ₺ iki tane şu ürünün platoon markası basılmış oyun kolu almıştım. Kuzenim ile pes11 oynarken kullandık. Çok kullanılmadı belki, geçen yıllarda PS1 oyunu oynarken de daha rahat olduğunu fark edip kullanmıştım. Halen çalışıyor. Şu fiyatı verir miyim bilemedim. Ama yukarıdaki oyun kollarını da pes13 kafelerde kullandığımdan, elimde de olan bu model malzeme kalitesi olarak bir tık daha iyi. Yukarıdaki ürünlerin tuşlarının çıkma sorunu çok vardı diye hatırlıyorum. Belki 1-2 üst modelde bu sorunları düzelttirip ürettirmiş olabilirler.
Hocam zaten arkadaş idarelik ucuza bir şey arıyor amacı kalite falan değil. Oynatsın yeter. 185 TL'lik olanı alır. Teşekkürler önerileriniz için.
Aynı satıcı Pazarama üzerinde de var. N11 yorumlarına da baktım Platoon gelmiyor. Gerçi önemli değil, hepsini aynı firma marka basıp üretiyor. Pazarama yeni üyelere bolca kupon verdiğinden buradan daha uyguna alabilir.Hocam zaten arkadaş idarelik ucuza bir şey arıyor amacı kalite falan değil. Oynatsın yeter. 185 TL'lik olanı alır. Teşekkürler önerileriniz için.
Kupon verirse ayrıca kargoyu ücretsiz yapan üyeliği de ilk ay 1 ₺ alabiliyorsun. Bayağı ölücü oldu. Eğer daha uzun kullanırım diyorsa, belki 400-500 ₺ bandındaki bir ürünü 300 ₺ civarına düşürebilir.
Son düzenleme:
Yeni konular
-
-
POCO X8 Pro Max telefonun ekran renkleri çok soluk ve renksiz
- Evet gerçekten de öyle
-
-
-
Rehber Termal Macun, PTM7950, Ice Dragon Kryosheet - Hangisi Tercih Edilmeli?
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
-