Hasan Enes

Başarılı
Yer
İstanbul
Merhaba yakın zamanda aynı tarzda bir konu açmıştım ve o konuda önerilen SSD'yi alıp kısmen dolandırıldığım için iade ettim.

Anakartım PCI-e 3.0 destekliyor, en az 1 TB kapasiteli DRAM'i olan bir M.2 SSD arayışındayım tekrardan önerilerinizi bekliyorum.

Daha uygun fiyatlı alternatif. Yalnız soğutucu takmanızı öneririm. Biraz sıcak çalışan bir modeldir.

Daha uygun fiyatlı alternatif. Yalnız soğutucu takmanızı öneririm. Biraz sıcak çalışan bir modeldir.
Bence o paraya 970 evo almak yerine bu daha mantıklı.

Merhaba yakın zamanda aynı tarzda bir konu açmıştım ve o konuda önerilen SSD'yi alıp kısmen dolandırıldığım için iade ettim.
Öncelikle şu konuyu aradan çıkartalım. Kioxia Exceria Plus G2'yi size ben önerdim, ortada bir dolandırılma falan yok. İnternette olan hızları alamıyorum demişsiniz, attığınız hız testinde 3400/3200 hız almışsınız. Olması gereken de bu. Kutusuz diye dolandırılmış olmuyorsunuz, bazı ürünler kutusuz satılıyor. Vatan Bilgisayar'da da öyle Exceria Plus. Kısaca ortada bir dolandırıcılık yok. Nerede tam olan bu dolandırılma?

3.000 TL'ye Kioxia Exceria PRO var, alabileceğin en iyi disk o ancak tam hız alamazsınız, PCI-e 4.0 anakart gerekli.

Öncelikle şu konuyu aradan çıkartalım. Kioxia Exceria Plus g2'yi size ben önerdim, ortada bir dolandırılma falan yok. İnternette olan hızları alamıyorum demişsiniz, attığınız hız testinde 3400/3200 hız almışsınız. Olması gereken de bu. Kutusuz diye dolandırılmış olmuyorsunuz, bazı ürünler kutusuz satılıyor. Vatan Bilgisayar'da da öyle Exceria Plus. Kısaca ortada bir dolandırıcılık yok. Nerede tam olan bu dolandırılma?

3.000 TL'ye Kioxia Exceria Pro var, alabileceğin en iyi disk o ancak tam hız alamazsınız, PCI-e 4.0 anakart gerekli.

Hocam ben size ithafen söylemedim estağfurullah sizlik bir şey yok ürünün garantisi faturası yok, AMD işlemci kutusunda geldi, chiplerin üzerindeki bandrol yok, bende iade ettim o yuzden kısmen dolandırıldım dedim zaten hız olarak da testlerden baktığım kadarıyla karşılastırdım.

@Hasan Enes Hocam faturayı bilmiyorum da e-fatura olarak gönderilmiş olabilir, kontrol ettiniz mi? Satıcı ile iletişime de geçebilirsiniz. Kutusuz olmasında sorun yok, Exceria Plus'lar kutusuz geliyor. Vatan Bilgisayar'da da durum öyle mesela.

Hız konusunda diğer konunuzda attığınız testte 3400/3200 çıkmış. Bu konuda hiçbir sorun göremedim ben, SSD'nin verdiği değerler o zaten. Dolandırılma biraz ağır bir laf olmuş bence.

Neyse, iade etmişsiniz. Düşünürseniz Kioxia Exceria PRO modeli var 3.000 TL'ye ancak dediğim gibi tam hız alamazsınız çünkü PCI-e 3.0'mış anakartınız. Yarı hızları alabilirsiniz.

@Hasan Enes hocam faturayı bilmiyorum da e-fatura olarak gönderilmiş olabilir, kontrol ettiniz mi? Satıcı ile iletişime de geçebilirsiniz. Kutusuz olmasında sorun yok, Exceria Plus'lar kutusuz geliyor. Vatan Bilgisayar'da da durum öyle mesela.

Hız konusunda diğer konunuzda attığınız testte 3400/3200 çıkmış. Bu konuda hiçbir sorun göremedim ben, SSD'nin verdiği değerler o zaten. Dolandırılma biraz ağır bir laf olmuş bence.

Neyse, iade etmişsiniz. Düşünürseniz Kioxia Exceria Pro modeli var 3.000 TL'ye ancak dediğim gibi tam hız alamazsınız çünkü PCI-e 3.0'mış anakartınız. Yarı hızları alabilirsiniz.

Kontrol ettim hocam herhangi bir mail yoktu, hız konusunda haklısınız vallahi anlamadım pek o anki ruh halimle Technopat'ın yaptığı teste direkt baktım. Exceria Pro güzel gibi sanırım o modele yöneleceğim teşekkürler.

Bence boşa iade etmişsiniz, hız konusunda sorun yok zaten. SSD orijinalliği konusunda da sorun yok, yazılımını yüklemişsiniz görmüş. Fatura konusunu satıcı ile görüşseydiniz iyi olur muş.

Hocam aklıma takıldı anakartım ASUS Prime B450M K II Exceria Pro'yu bu anakartta kullanırsam çok ısınır mı?