Bütçe
30000 TL
Seni ne ilgilendirir bu durum? Yeni nesil BIOS diyorsam eskisini atmak, akılsızlıktır. Konuyu Technopat'a açmadığım için pişmanım galiba. Buranın daha akıllı bir kitlesi olduğunu düşünürdüm.

Yeni nesil BIOS'un ne farkı var ne takıntılı arkadaşmışsın, Allah akıl fikir versin sana. Belirttiğin forumda git aç konunu, burayı kirletme. Sana yardım ediyoruz burada laf yapıyorsun yazık kafana.

Yeni nesil BIOS'un ne farkı var ne takıntılı arkadaşmışsın, Allah akıl fikir versin sana. Belirttiğin forumda git aç konunu, burayı kirletme.
Burada şu ana kadar zaten kimseyle sorun yaşamadım çünkü kimse bu kadar akılsız değildi. Kullanacak kişi 10 yaşındaki çocuk 90'lardan kalma BIOS ile işini zorlaştırmak istemiyorum. Sen başka konulara yönel lütfen daha fazla laf kalabalığı yapma. Bir de yancısını almış yanına milletin yorumuna beğenmedim atıp duruyor :D Argüman yok bir şey yok. Farklı öneri yapmayacak arkadaşlar lütfen laf kalabalığı yapmasınlar, saygılar.

Bir de yancısını almış yanına milletin yorumuna beğenmedim atıp duruyor :D

İlişkiye bak, ne sıkıntılı adammışsın, yazık kafana. Burada sana yardımcı oluyoruz beğenmedim atıp kaçıyorsun. BIOS'u siz ayarlayacaksınız çocuk bir daha kullanacak gidecek. 10 yaşındaki çocuğun BIOS'la işi nedir?

İlişkiye bak, ne sıkıntılı adammışsın, yazık kafana. Burada sana yardımcı oluyoruz beğenmedim atıp kaçıyorsun. BIOS'u siz ayarlayacaksınız çocuk bir daha kullanacak gidecek. 10 yaşındaki çocuğun BIOS'la işi nedir?
Tamam hocam farklı bir ürün önerir misin? Olayı büyütme daha fazla.

Tamam hocam farklı bir ürün önerir misin? Olayı büyütme daha fazla.