Termal bakım yapılmadan önce hotspot sıcaklığı 112 dereceleri görüyordu. Garantiden bakımı yapılıp geldikten sonra durum bu şekilde.
Hangi garanti o acaba, Servispoint değil sanırım? MX-4 sürüp yolluyorlar, 1 gün içinde pump-out yapıyor. Bu kart için değerler çok iyi, fabrika çıkışı gibi olmuş resmen. @troken Umarım sen de elde edebilirsin bu değerleri kısa süre içerisinde, bakım kaynaklı bir hata varsa düzeltilir ya da iade/değişim sağlayabilirsin. Bu kart çok ısınıyor çünkü orası kesin, ama düzgün bakım ile demek ki bu değerleri görebiliyor.

Hangi garanti o acaba, ServisPoint değil sanırım? MX-4 sürüp yolluyorlar, 1 gün içinde pump-out yapıyor. Bu kart için değerler çok iyi, fabrika çıkışı gibi olmuş resmen. @troken Umarım sen de elde edebilirsin bu değerleri kısa süre içerisinde, bakım kaynaklı bir hata varsa düzeltilir ya da iade/değişim sağlayabilirsin. Bu kart çok ısınıyor çünkü orası kesin ama düzgün bakım ile demek ki bu değerleri görebiliyor.

Kartım Gigabyte marka. Garanti için Endeks bilişime yollladım, onlarda Gigabyte Türkiye'ye yollamışlar. Yaptıkları işçiliği ve özeni beğenmedim aslında çünkü kartın vidalarını çok hırpaladılar ve kutusunuda yırtık şekilde yollamışlardı. Ben garantiden ürünün iadesini talep etmiştim ama bakım yaparak yolladılar bana.

Kartım Gigabyte marka. Garanti için Endeks bilişime yollladım, onlarda Gigabyte Türkiye'ye yollamışlar. Yaptıkları işçiliği ve özeni beğenmedim aslında çünkü kartın vidalarını çok hırpaladılar ve kutusunuda yırtık şekilde yollamışlardı. Ben garantiden ürünün iadesini talep etmiştim ama bakım yaparak yolladılar bana.
Gerçekten rezalet ya bu garanti süreci. Bir gram dahi ilerleme kaydedilmemesi yıllardır çok üzücü. Olan hep son kullanıcıya oluyor. Ben de 1 yıl uğraştım, adamlar ilgilenmiyor bile. Kendim açıp ilgilensem, bakım yapsam 10 kat daha iyi. Bizzat kendim gidip ilgilendiğimde çözüme erdirebilmiştim ürünlerle alakalı kusurları. Yoksa git-gel yapıyordu devamlı garantiden.

Gerçekten rezalet ya bu garanti süreci. Bir gram dahi ilerleme kaydedilmemesi yıllardır çok üzücü. Olan hep son kullanıcıya oluyor. Ben de 1 yıl uğraştım, adamlar ilgilenmiyor bile. Kendim açıp ilgilensem, bakım yapsam 10 kat daha iyi. Bizzat kendim gidip ilgilendiğimde çözüme erdirebilmiştim ürünlerle alakalı kusurları. Yoksa git-gel yapıyordu devamlı garantiden.

Benim açtığım konuyu okursan zamanında bende az uğraşmadım kargolara az para harcamadım. Artık bıktığım için bu şekilde kullanıyorum kartı yoksa kartıma verilen zarardan sonra tekrar gönderip iade isteyebilirdim, tüketici hakem heyetine başvurabilirdim ama dediğim gibi bezdim artık.

@serkan60 Hocam aynen bu şekilde OCCT 3D Adaptive Extreme testi yapar mısın
:')
Ekran görüntüsü 2025-08-13 200017.webp

Serkuu

Son düzenleme:
@serkan60 hocam aynen bu şekilde OCCT 3D Adaptive Extreme testi yapar mısın?
')
Eki Görüntüle 173400

Serkuu

Dün PC'yi formatladım hocam. Kullandığım bir test program ekran kartının kafayı yemesine sebep olmuştu. İşin açıkçası ben pes ettim, oyun ve işim hariç daha bilgisayarın aklını karıştıracak bir programı kurmayı düşünmüyorum. Ama dersenki değerler nasıl diye hotspot maksimum 90 dereceleri gördü bu zamana kadar fan RPM 2200 üzerine çıkmadı ve ekran kartının kendi sıcaklığıda boşta 50 maksimum yük altında 67-68 derecelerde kaldı.