Hotspot maksimum 108 derece görmüş yeterince yüksek bir değer.

Şu anda gördüğüm kadarıyla ekran kartlarına TF7 öneriyorlar yoğun olduğu için, deniporttan thermopad Extreme al kartına uygun olan ped kalınlıklarını öğrenip.

Zaten garantisi de bulunmuyor aç kartı güzel bir bakım yap. Aşırı tecrübeli olmaya gerek yok zaten internette bakım videoları mevcut birebir işlemleri uygularsan sorunsuz kapatırsın.

Mümkünse yurt dışından PTM7950 getirmek daha mantıklı olur. Zaten yanlışım yoksa güncel yüksek model 9070XT kartların birçoğunda bu macun stok olarak geliyor.

Örnek olarak PowerColor en kıytırık modeli olan reaper 9070XT modelinde bile PTM7950 ile geliyor.
Tüketici Kanunu’na göre garanti süresi satış tarihinden başlar hocam garantisi bulunuyor. Bakımı da evet yaparım ama değişim istiyorum. Bu bana göre %100 garanti kapsamında değişim gerektiren bir durum. Eğer değişimi yapılmaz ise THH kararında başvuru sahibinin talebinin kabulüne çıkacağını düşünüyorum. Benim kart stok hali ile ne ile geliyor?

Tüketici Kanunu’na göre garanti süresi satış tarihinden başlar hocam garantisi bulunuyor. Bakımı da evet yaparım ama değişim istiyorum. Bu bana göre %100 garanti kapsamında değişim gerektiren bir durum. Benim kart stok hali ile ne ile geliyor?
Sorabildin mi bu durumu, bence de bir yanlışlık var. Değişim için zorlamaya çalış, bir sorun olduğu aşikar. Yoksa senin cebinden çıkacak, ekstra çabalaman gerekli, ben 1 yıl uğraştım neredeyse totalde, sistem dağıta-toplaya derken, yıpratıyor biraz.

Sorabildin mi bu durumu, bence de bir yanlışlık var. Değişim için zorlamaya çalış, bir sorun olduğu aşikar. Yoksa senin cebinden çıkacak, ekstra çabalaman gerekli, ben 1 yıl uğraştım neredeyse totalde, sistem dağıta-toplaya derken, yıpratıyor biraz.
Endeks'e mail attım yarın cevap verirler hocam.

Hocam sizde bakar mısınız? Bu konuda yardımcı olmuştunuz ne diyorsunuz? Kart servisten geldikten sonra böyle oldu. @1247

GTA 5 Enhanced Hikaye hotspot 100 dereceyi geçti mi 3000 RPM sabitliyor. Kartı mahvetmiş bunlar. Servise göndermeden hemen şu anda THH başvurmalı mıyım? Servis değişmeyecektir büyük ihtimal onu beklemek mantıksız. @Shuichi Tatsuo @Ayhan Dönmez

Screenshot_5.webp

"Sorgulama yapmış olduğunuz ürünün garanti süresi firmamızdan çıkış tarihidir. Garanti süresi satın almış olduğunuz firma tarafından tarafınıza kesilen seri numarası belirtilmiş fatura ile devam etmektedir. Ürünü fatura çıktısı ile birlikte satın almış olduğunuz firma aracılığıyla ücretsiz olarak tarafımıza gönderebilirsiniz. Ürün yetkili test merkezi olan Servis Point firmasına sevk edilecek olup nihai karar firma tarafından verilecektir"

Fan 3000 devirde çalışıyor, hotspot 100 derecelerde, normal falan değil. Benimde ilk kartım Pulse 7900XTX idi, aldıktan 1-2 hafta sonra iade etmek zorunda kaldım arızalandığı için. AAA+ oyunlarda ultra ayarlarda 80 derece hotspot geçtiğini göremedim ben daha şuanki kartımda. Macun vs durumu değil bu,İade edin dostum boşuna servis vs uğraşıyorsunuz. Pulse serisi genel olarak sıkıntılı sanırım :D
Aynen öyle. 3000 devirde bu nedir sıcaklığada etkisi yok.

Son düzenleme:
Hocam sizde bakar mısınız? Bu konuda yardımcı olmuştunuz ne diyorsunuz? Kart servisten geldikten sonra böyle oldu. @1247

GTA 5 Enhanced Hikaye hotspot 100 dereceyi geçti mi 3000 RPM sabitliyor. Kartı mahvetmiş bunlar. Servise göndermeden hemen şu anda THH başvurmalı mıyım? Servis değişmeyecektir büyük ihtimal onu beklemek mantıksız. @Shuichi Tatsuo @Ayhan Dönmez

Eki Görüntüle 172320

"Sorgulama yapmış olduğunuz ürünün garanti süresi firmamızdan çıkış tarihidir. Garanti süresi satın almış olduğunuz firma tarafından tarafınıza kesilen seri numarası belirtilmiş fatura ile devam etmektedir. Ürünü fatura çıktısı ile birlikte satın almış olduğunuz firma aracılığıyla ücretsiz olarak tarafımıza gönderebilirsiniz. Ürün yetkili test merkezi olan Servis Point firmasına sevk edilecek olup nihai karar firma tarafından verilecektir"

Aynen öyle. 3000 devirde bu nedir sıcaklığada etkisi yok.
Servispoint'e kaldıysan geçmiş olsun, heyetlik olduğum firmalardan biri de o :D Dediğim gibi, teknik servisle zor bu iş, hakem heyeti başvurursan senin lehine bence sonuçlanır, şu an kart kullanılamaz halde çünkü. Kaç ay daha devam ediyor yani garanti şu anda?

Endeks de Servispoint'e yolluyor yani öyle mi, kendi teknik desteği yok?

@troken Servispoint darlarsan, İstanbul'da isen hatta git kendin götür, daha etkili oluyor. Hakem heyeti mevzusunu söylersen değişim sağlarlar. Bende bir üründe o şekilde caydılar.

Anladığı dilden konuşursan dediğim gibi her şey ortada, kanıtlarını da götür yanında. Bu kadar basit. 2 ay daha devam ediyorsa hakkını kullan, kart şu an kullanılmaz halde çünkü.

Servispoint'e kaldıysan geçmiş olsun, heyetlik olduğum firmalardan biri de o :D Dediğim gibi, teknik servisle zor bu iş, hakem heyeti başvurursan senin lehine bence sonuçlanır, şu an kart kullanılamaz halde çünkü. Kaç ay daha devam ediyor yani garanti şu anda?

Endeks de Servispoint'e yolluyor yani öyle mi, kendi teknik desteği yok?

@troken Servispoint darlarsan, İstanbul'da isen hatta git kendin götür, daha etkili oluyor. Hakem heyeti mevzusunu söylersen değişim sağlarlar. Bende bir üründe o şekilde caydılar.
Hepsiburada kayıt oluşturdu. 12 Eylül'de bitiyor garanti. Kartı göndermeden THH başvurusunu şuanda yapayım diyorum sizce?

"Merhaba ,

''''''''' numaralı siparişinizde yer alan Sapphıre RX7900XTX Pulse Gamıng Oc Amd 24Gb GDDR6 Ekran Kartı 11322-02-20G ürününüzle ilgili talebiniz doğrultusunda ilgili departman ile iletişime geçiyorum.

Talebinizi çözümleyene kadar size eşlik edip, sonuçlandığında sizi bilgilendireceğim.

Görüşmek üzere."

Hepsiburada kayıt oluşturdu. 12 Eylül'de bitiyor garanti. Kartı göndermeden THH başvurusunu şuanda yapayım diyorum sizce?

"Merhaba ,

''''''''' numaralı siparişinizde yer alan Sapphıre RX7900XTX Pulse Gamıng Oc Amd 24Gb GDDR6 Ekran Kartı 11322-02-20G ürününüzle ilgili talebiniz doğrultusunda ilgili departman ile iletişime geçiyorum.

Talebinizi çözümleyene kadar size eşlik edip, sonuçlandığında sizi bilgilendireceğim.

Görüşmek üzere."
Tabi ki yap başvurunu, ekstra kartı kendin de götürebilirsin ya da sen de ziyaret et, orada bulun, iplemiyorlar yoksa. Hakem heyeti mevzusunu açınca işim görülmüştü benim bir üründe, sen de bu şekil başarılı olursun, yoksa 5 dk test edip kenara atıyor yetkili servis. @troken