troken
Başarılı
Tüketici Kanunu’na göre garanti süresi satış tarihinden başlar hocam garantisi bulunuyor. Bakımı da evet yaparım ama değişim istiyorum. Bu bana göre %100 garanti kapsamında değişim gerektiren bir durum. Eğer değişimi yapılmaz ise THH kararında başvuru sahibinin talebinin kabulüne çıkacağını düşünüyorum. Benim kart stok hali ile ne ile geliyor?Hotspot maksimum 108 derece görmüş yeterince yüksek bir değer.
Şu anda gördüğüm kadarıyla ekran kartlarına TF7 öneriyorlar yoğun olduğu için, deniporttan thermopad Extreme al kartına uygun olan ped kalınlıklarını öğrenip.
Zaten garantisi de bulunmuyor aç kartı güzel bir bakım yap. Aşırı tecrübeli olmaya gerek yok zaten internette bakım videoları mevcut birebir işlemleri uygularsan sorunsuz kapatırsın.
Mümkünse yurt dışından PTM7950 getirmek daha mantıklı olur. Zaten yanlışım yoksa güncel yüksek model 9070XT kartların birçoğunda bu macun stok olarak geliyor.
Örnek olarak PowerColor en kıytırık modeli olan reaper 9070XT modelinde bile PTM7950 ile geliyor.