Hotspot yüksek diye fanlar deli gibi dönüyor konuyu açalı 2 haftadan fazla olmuş sanırım neden servise göndermek ya da kendiniz bakımını yapmadan hala böyle kullanıyorsunuz?
En son ne yapmıştınız, çok takip edemedim, bence söylediğim firmalara bir bakın, cüzi miktara pad+macun değişimi yapıyorlar, eğer sorun gerçekten bunlar ise çözüm sağlayabilirsin. Diğer türlü çok uğraşırsın diye düşünüyorum. @troken
Servisle çok olacak iş değil bu kart işi aslında ya, ben kendiminkini göndermiştim sıfır fark olmuştu, hatta padler dandik olduğu için ve servis değişmediği için, dandik macun sürüp yolluyorlar, sonuç yine aynıydı. Ben kendim açıp değiştim, 3-4 derece max düşüş elde ettim, bir de aç kapa derken padler özelliğini yitiriyor bir süre sonra, uzun süre eğer kart açılmadıysa ve sonrasında bu işlemleri yapıyorsan diyelim bendeki gibi, +10 derece vram temp koydu üstüne mesela bende. O yüzden bir daha ben de kendi adıma bakım yapacaksam pad+macun değişirim.
Servislerle uğraşılmıyor bu konularda, ya bu dediğim kişilere cüzi miktara değiştirtmek lazım ya da kendin yapacaksın ki her şey dahil, bu da çok masraflı. Putty kullanmayacağım pad kullanacağım dersen zaten bu kişilere gidip aynı parayı versen hem en kral padi koyuyor hem de Kryonaut Extreme tarzı kaliteli macun sürüyorlar.
Ya arkadaş konu 7 sayfa oldu 100 kere söyledik bakımını yap şu kartın diye hala daha neyi kanıtlama veya anlama çabasındasın anlamış değilim.
Diğer forumda olan konunda da belirttim bunu ama hala daha aynı tas aynı terane. Garantisi varsa gönder yapsınlar, onu geçtim zaten 2 ay garantin kalmış git adamakıllı bakımını yap şu kartın kullanmaya devam et.
Bu kadar da olmaz ya. Hiçbir şey yapmıyorsun inatla şöyle böyle diyorsun. 110 derece hotspotun var, olması gereken değerden 30 derece daha sıcak çalışıyor kartın, fanların da bu yüzden dönüyor. Bunu daha kaç kere söylememiz gerekiyor veya bakım yapman gerektiğini?
Fan 3000 devirde çalışıyor, hotspot 100 derecelerde, normal falan değil. Benimde ilk kartım Pulse 7900XTX idi, aldıktan 1-2 hafta sonra iade etmek zorunda kaldım arızalandığı için. AAA+ oyunlarda ultra ayarlarda 80 derece hotspot geçtiğini göremedim ben daha şuanki kartımda. Macun vs durumu değil bu,İade edin dostum boşuna servis vs uğraşıyorsunuz. Pulse serisi genel olarak sıkıntılı sanırım
Dostum bende söyledim, arkadaşlarda belirtmiş, Sıcaklık değerleri normal değil, fan devirleri normal değil, Ped macun vs ile düzeleceğini hiç düşünmüyorum. Boşuna uğraşıyorsun, kartın arızalı istediğin kadar test yap ayar yap sayfalarca uzasın gitsin konu değişen bir şey olmayacak. İade değişim yapabiliyorsan yap, veyahut yeni kart al. Çözüm bu.
THH kararı sonuçlandı kazandım. Hangi model kartı istemeliyim hocam şuan?
1- Başvuru sahibinin talebinin KABULÜNE,
2-Şikayet edilen firma tarafından fatura bedeli 26599,05 TL olan uyuşmazlığa konu saphire markalı ve modeli, '''''''' seri nolu, saphire rx7900xtx pulse gaming oc amd 24gb gddr6 ekran kartının, AYIPSIZ MİSLİ İLE DEĞİŞTİRİLMESİNE
9070XT veriyorlarsa olabilir, yok ben NVIDIA istiyorum diyorsan 5070 Ti verirlerse kapabilirsin, 5070 verirlerse de ben olsam almam istersen alabilirsin.