maes
Başarılı
Zihinsel sorunun mu var birader ne 50 kişiyi etiketleyip duruyosun her zaman?
Zihinsel sorunun mu var birader ne 50 kişiyi etiketleyip duruyosun her zaman?
En son ne yapmıştınız, çok takip edemedim, bence söylediğim firmalara bir bakın, cüzi miktara pad+macun değişimi yapıyorlar, eğer sorun gerçekten bunlar ise çözüm sağlayabilirsin. Diğer türlü çok uğraşırsın diye düşünüyorum. @trokenAnlık CS2.
Eki Görüntüle 177344
@Nevermore @DarthVader @Valerys @Peganeo @killsgangmember @maes @Daffy Duck @yusakaraa @UmutMelihAkyol @Zeitnot @13021 @dalmatianpelican @Stormweaver @6GB @EfeA @14925 @Lara Croft @8898 @Xitana @20424 @serkan60 @Ayhan Dönmez @michaelscofield @Michael MYERS @Recep Baltaş
Hocam servise gitmemiş miydi bakım yapmadılar mı?Anlık CS2.
Eki Görüntüle 177344
@Nevermore @DarthVader @Valerys @Peganeo @killsgangmember @maes @Daffy Duck @yusakaraa @UmutMelihAkyol @Zeitnot @13021 @dalmatianpelican @Stormweaver @6GB @EfeA @14925 @Lara Croft @8898 @Xitana @20424 @serkan60 @Ayhan Dönmez @michaelscofield @Michael MYERS @Recep Baltaş
Servisle çok olacak iş değil bu kart işi aslında ya, ben kendiminkini göndermiştim sıfır fark olmuştu, hatta padler dandik olduğu için ve servis değişmediği için, dandik macun sürüp yolluyorlar, sonuç yine aynıydı. Ben kendim açıp değiştim, 3-4 derece max düşüş elde ettim, bir de aç kapa derken padler özelliğini yitiriyor bir süre sonra, uzun süre eğer kart açılmadıysa ve sonrasında bu işlemleri yapıyorsan diyelim bendeki gibi, +10 derece vram temp koydu üstüne mesela bende. O yüzden bir daha ben de kendi adıma bakım yapacaksam pad+macun değişirim.
AMD konularına beni etiketleme AMD'yi sevmiyorum. Yeter.Anlık CS2.
Eki Görüntüle 177344
Fan 3000 devirde çalışıyor, hotspot 100 derecelerde, normal falan değil. Benimde ilk kartım Pulse 7900XTX idi, aldıktan 1-2 hafta sonra iade etmek zorunda kaldım arızalandığı için. AAA+ oyunlarda ultra ayarlarda 80 derece hotspot geçtiğini göremedim ben daha şuanki kartımda. Macun vs durumu değil bu,İade edin dostum boşuna servis vs uğraşıyorsunuz. Pulse serisi genel olarak sıkıntılı sanırım![]()