Bütçe
35.000-40.000 TL

umitaslanturk

Başarılı
Merhaba arkadaşlar,

İş için bilgisayar alacağım. Bu bilgisayarda internet, Word, PowerPoint vb. uygulamaları kullanacağım. Bilgisayarın ince ve hafif olması benim için önemli. Bütçe olarak 35-40 bin arası olabilir. Önerileriniz bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

Merhaba arkadaşlar,

İş için bilgisayar alacağım. Bu bilgisayarda internet, Word, PowerPoint vb. uygulamaları kullanacağım. Bilgisayarın ince ve hafif olması benim için önemli. Bütçe olarak 35-40 bin arası olabilir. Önerileriniz bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

Macbook Air M.2 alabilirsin hem uzun süre performansını koruyacak bir bilgisayar hem pil sorunu yok hem fan sesi problemi yok hem ısınma problemi yok Microsoft Office 365 ve Google Chrome beta gibi progamlar icin en ideal bilgisayar ileriye dönük olması amaclı 16 GB RAM alırsanız daha iyi olur.

Model linki:

Merhaba arkadaşlar,

Windows tabanlı bir öneriniz var mıdır?

Windows tabanlı bir öneriniz var mıdır?

16 GB RAM 512 GB SSD ve Ryzen işlemcili laptopları ortalama 20.000 TL civarına bulabilirsiniz bunun dışında HP'nin 360 derece ekranı katlanabilen laptopları ya da Lenovo Thinkpad serisine bakabilirsiniz ayrıca Ryzen işlemciler @Hasan Merkit in dediği gibi Intel işlemcilere göre pil konusunda daha avantajlı.

1.model:

2.model:

16 GB RAM 512 GB SSD ve Ryzen işlemcili laptopları ortalama 20.000 TL civarına bulabilirsiniz bunun dışında HP'nin 360 derece ekranı katlanabilen laptopları ya da Lenovo Thinkpad serisine bakabilirsiniz ayrıca Ryzen işlemciler @Hasan Merkit in dediği gibi Intel işlemcilere göre pil konusunda daha avantajlı.

1.model:

2.model:
Bu iki cihaz oyun oynamak için uygun değil ama.

Almışken GPU olan bir cihaz alması daha mantıklı değil mi? Sonuçta bu kadar para veriyor. Sadece işlemcisi mi iyi olsun? Oyunu da geçelim. İleride üç boyutlu çizim programı açmak için isterse bu kadar para vermiş olmasına rağmen kasılsın mı?