Merhaba. 35.000 TL altına Android telefon arıyorum. Coğunlukla Fortnite, Genshin Impact, Roblox ve Minecraft gibi oyunlar oynuyorum. İnstagram, TikTok gibi uygulamalar dışında uygulama kullanmiyorum. Aradığım telefonu minimun 256 GB hafızalı bir telefon arıyorum. Yardımcı olabilecek birisi varsa şimdiden teşekkür ederim.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 35.000 TL
Efe684
Çalışkan
Merhaba. 35.000 TL altına Android telefon arıyorum. Coğunlukla Fortnite, Genshin Impact, Roblox ve Minecraft gibi oyunlar oynuyorum. Instagram, TikTok gibi uygulamalar dışında uygulama kullanmiyorum. Aradığım telefonu minimun 256 GB hafızalı bir telefon arıyorum. Yardımcı olabilecek birisi varsa şimdiden teşekkür ederim.
S25FE 32-33 bandında dolaşıyor hem stabil bir telefon sorun yaratmaz.
Onun harici Honor 400Pro olabilir.
Ben olsam Samsung alırım güncelleme güvenlik vs bayağı uzun süre veriyor güncelleme desteğide.
Aktif olarak 23FE kullanıcısıyım.
- Makaleler
- 6
Bütçe çıkarsa:Merhaba. 35.000 TL altına Android telefon arıyorum. Coğunlukla Fortnite, Genshin Impact, Roblox ve Minecraft gibi oyunlar oynuyorum. Instagram, TikTok gibi uygulamalar dışında uygulama kullanmiyorum. Aradığım telefonu minimun 256 GB hafızalı bir telefon arıyorum. Yardımcı olabilecek birisi varsa şimdiden teşekkür ederim.
Xiaomi 15T Pro
Xiaomi 15T Pro detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Nothing Phone (3)
Nothing Phone (3) detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Bütçe çıkmazsa:
Kamera önemsizse:
Son düzenleyen: Moderatör:
Efe684
Çalışkan
Bütçe çıkarsa.
![]()
Xiaomi 15T Pro
Xiaomi 15T Pro detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Bütçe çıkmazsa.![]()
Nothing Phone (3)
Nothing Phone (3) detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Kamera önemsizse.
Hocam bende zamanında Xiaomi POCO kullandım yazılımını arayüzünü hiç beğenemedim
Ne kadar kağıt üstünde iyi olsa da bilemiyorum.
Galeride video izliyorum sonda reklam çıkıyor, sanki ekstra bir uygulama indirip oradan bakıyormuşum gibi
- Makaleler
- 6
Sen Xiaomi değil, Redmi kullanmıssındır.Hocam bende zamanında Xiaomi POCO kullandım yazılımını arayüzünü hiç beğenemedim
Galeride video izliyorum sonda reklam çıkıyor, sanki ekstra bir uygulama indirip oradan bakıyormuşum gibi![]()
Xiaomi'de reklam yok. Redmi ve POCO'da var ama üst segment pocolarda reklam olduğunu düşünmüyorum.
Efe684
Çalışkan
Sen Xiaomi değil, Redmi kullanmıssındır.
Xiaomi'de reklam yok. Redmi ve POCO'da var ama üst segment pocolarda reklam olduğunu düşünmüyorum.
Hocam POCO kullandım Xiaomi'de de var mıydı hatırlamıyorum.
Xiaomi de vardır belki bilemiyorum fakat çok saçma bir şey yani bu çinlilerin amacı nedir çözemedim.
Full şu reklam olayından dolayı ön yargı oluştu artık.
Honor 400Pro hakkında ki düşünceleriniz nelerdir? Hocam.
- Makaleler
- 6
Hocam POCO kullandım Xiaomi'de de var mıydı hatırlamıyorum.
Xiaomi de vardır belki bilemiyorum fakat çok saçma bir şey yani bu çinlilerin amacı nedir çözemedim.
Full şu reklam olayından dolayı ön yargı oluştu artık.
Honor 400Pro hakkında ki düşünceleriniz nelerdir? Hocam.
Xiaomi'ya da diğer adıyla mi serisinde reklam yok. Yani bunu bile konusmamız rezil bir şey ama neyse.
400 Pro iyidir ama ben tercih etmezdim.
Nedeni Honor biraz üçkağıtçı bir firma. Kasası plastik, optik parmak izi sensörü, abartılı MP, kısa yazılım ömrü (yabancılara 6 bizlere 3) bunu Xiaomi vs de 4 yıl veriyor ama her yere 4 yıl veriyor. Bir ayrımcılık yok en azından.
O yüzden 400 Pro alacağıma 14t Pro alırdım.
Efe684
Çalışkan
Xiaomi'ya da diğer adıyla mi serisinde reklam yok. Yani bunu bile konusmamız rezil bir şey ama neyse.
400 Pro iyidir ama ben tercih etmezdim.
Nedeni Honor biraz üçkağıtçı bir firma. Kasası plastik, optik parmak izi sensörü, abartılı MP, kısa yazılım ömrü (yabancılara 6 bizlere 3) bunu Xiaomi vs de 4 yıl veriyor ama her yere 4 yıl veriyor. Bir ayrımcılık yok en azından.
O yüzden 400 Pro alacağıma 14t Pro alırdım.
"Xiaomi'ya da diğer adıyla mi serisinde reklam yok. Yani bunu bile konusmamız rezil bir şey ama neyse."
Niye böyle bir şey yazdınız hocam? MIUI ile işletilen bir telefon sanki bambaşka bir markaymış gibi söylüyorsunuz.
Xiaomi'nin alt markasıdır sonuçta.
Bence hitap şekliniz yanlış hocam.
- Makaleler
- 6
"Xiaomi'ya da diğer adıyla mi serisinde reklam yok. Yani bunu bile konusmamız rezil bir şey ama neyse."
Niye böyle bir şey yazdınız hocam? MIUI ile işletilen bir telefon sanki bambaşka bir markaymış gibi söylüyorsunuz.
Xiaomi'nin alt markasıdır sonuçta.
Bence hitap şekliniz yanlış hocam.
İşletim sisteminde reklam çıkması iyi değil. Bu bana kalırsa rezillik. Senin için nedir bilmem.
Kaldı ki Xiaomi cihazlarda reklam yok. Ama tabii insanlarda Redmi = Xiaomi algısını oluşturdukları için insanlar 40 50klık Xiaomi cihazlarda bile reklam olduğunu düşünüyor.
Temelde Xiaomi POCO Redmi başka firma zaten.
İkisi Xiaomi'nin ama aynı yöneltilmiyorlar, aynı cihazları yapmıyorlar. Sadece yazılımları ortak.
Hocam bende zamanında Xiaomi POCO kullandım yazılımını arayüzünü hiç beğenemedim
Galeride video izliyorum sonda reklam çıkıyor, sanki ekstra bir uygulama indirip oradan bakıyormuşum gibi![]()
Sen Xiaomi değil, Redmi kullanmıssındır.
Cevap veren herkese teşekkür ederim ama önerdiğiniz cihazların hicbirini almayı düşünmüyorum ayrıca aşağıdaki listeden hangisi cihazı almak mantıklı olur?
1.ürün:
2.ürün:
3.ürün:
4.ürün:
5.ürün:
6.ürün: