Bütçe
35.000 TL
İşletim sisteminde reklam çıkması iyi değil. Bu bana kalırsa rezillik. Senin için nedir bilmem.
Kaldı ki Xiaomi cihazlarda reklam yok. Ama tabii insanlarda Redmi = Xiaomi algısını oluşturdukları için insanlar 40 50klık Xiaomi cihazlarda bile reklam olduğunu düşünüyor.
Temelde Xiaomi POCO Redmi başka firma zaten.
İkisi Xiaomi'nin ama aynı yöneltilmiyorlar, aynı cihazları yapmıyorlar. Sadece yazılımları ortak.

Yok hocam konuşmamız rezil bir şey demişsiniz ondan dedim ben üstüme alındım öyle dediğiniz için.

Ama onun harici Xiaomi telefonlar iyidir bence Xiaomi 15ultranın kamerasını çok beğeniyorum ve leica lens olması benim hoşuma gidiyor Insta360 ace Pro2 kameramda da leica lens mevcut daha güzel bence.

Cevap veren herkese teşekkür ederim ama önerdiğiniz cihazların hicbirini almayı düşünmüyorum ayrıca aşağıdaki listeden hangisi cihazı almak mantıklı olur?

1.ürün:

2.ürün:

3.ürün:

4.ürün:

5.ürün:

6.ürün:

15t yerine 14t Pro öneririm onu al şahsen.
Ama onu da alamazsan illa bunlardan biri dersen Honor 400 Pro. Ama 14t Pro daha iyi olur.

Yok hocam konuşmamız rezil bir şey demişsiniz ondan dedim ben üstüme alındım öyle dediğiniz için.

Ama onun harici Xiaomi telefonlar iyidir bence Xiaomi 15ultranın kamerasını çok beğeniyorum ve leica lens olması benim hoşuma gidiyor Instagram360 ace Pro2 kameramda da leica lens mevcut daha güzel bence.

Yok ben size rezillik bir şey demedim :) yanlış anladıysan en içten dileğimle kusuruma bakma.
15 Ultra zaten en iyi kameralardan birine sahip. 1 inç sensörü bulunuyor :D

Merhaba. 35.000 TL altına Android telefon arıyorum. Coğunlukla Fortnite, Genshin Impact, Roblox ve Minecraft gibi oyunlar oynuyorum. İnstagram, TikTok gibi uygulamalar dışında uygulama kullanmiyorum. Aradığım telefonu minimun 256 GB hafızalı bir telefon arıyorum. Yardımcı olabilecek birisi varsa şimdiden teşekkür ederim.
Honor 400 kullanıyorum eğer bu şekilde 35k bütçem olsaydı şimdiki aklım ile honor 400 pro alırdım

Cevap veren herkese teşekkür ederim ama önerdiğiniz cihazların hicbirini almayı düşünmüyorum ayrıca aşağıdaki listeden hangisi cihazı almak mantıklı olur?

1.ürün:

2.ürün:

3.ürün:

4.ürün:

5.ürün:

6.ürün:

Ben zaten S25FE attım sen istemiyorsan niye ekledin.

Honor 400 kullanıyorum eğer bu şekilde 35k bütçem olsaydı şimdiki aklım ile Honor 400 Pro alırdım.

Oyun vs oynamıyorsanız Honor 400 daha iyi bence batarya açısından.
Ben kuryeyim.
S23 FE gibi donanımlı bir telefon olunca şarj su gibi akıyor zaten 4370MAH bataryası var.

Ve arada 10bin küsur fark mevcut. Honor 400'de iyi bence.

Oyun vs oynamıyorsanız Honor 400 daha iyi bence batarya açısından.
Ben kuryeyim.
S23 FE gibi donanımlı bir telefon olunca şarj su gibi akıyor zaten 4370MAH bataryası var.

Ve arada 10bin küsur fark mevcut. Honor 400'de iyi bence.

Kolay gelsin bol kazançlar ama sizin gibi bir kuryeye Honor 400 iyi gider mi bilmiyorum.
Çok dayanıklı değil.

Kolay gelsin bol kazançlar ama sizin gibi bir kuryeye Honor 400 iyi gider mi bilmiyorum.
Çok dayanıklı değil.

Sağ olun hocam.
Magic 8Lite gelsin bakarız o zaman :D yan telefon olarak kullanırım.
Bir de sanırsam yağmur damlaları vs kalmıyor üstünde magic 8Lite da
Kuryelikte çok problem bu ekranı silseniz bile algılamıyor.

15t yerine 14t Pro öneririm onu al şahsen.
Ama onu da alamazsan illa bunlardan biri dersen Honor 400 Pro. Ama 14t Pro daha iyi olur.

Yok ben size rezillik bir şey demedim :) yanlış anladıysan en içten dileğimle kusuruma bakma.
15 Ultra zaten en iyi kameralardan birine sahip. 1 inç sensörü bulunuyor :D

15t i niye beğenmediniz onu merak ettim açıkçası Honor 400 Pro epey vb sitelerde daha yüksek puan almış ama testlerde 15t daha stabil FPS alıyor bende şu an 15t ile Honor 400 Pro arasında kaldım.

15t i niye beğenmediniz onu merak ettim açıkçası Honor 400 Pro epet vb sitelerde daha yüksek puan almış ama testlerde 15t daha stabil FPS alıyor bende şu an 15t ile Honor 400 Pro arasında kaldım.

İşlemcisi pek güzel değil. Evet güzel ama fiyatınıza göre değil. X7 Pro ile aynı işlemciye sahip bir cihaz bu.